Silnik: 1.8
Wysłany: 2009-08-03, 19:43 Obroty niskie i wysokie na przemian
Witam zanim udam się z moim venciątkiem do znachora ,chciałbym Was zapytać przynajmniej tak ogólnie co może być przyczyną.W autku zainstalowana instalacja gazowa jednopunktowym wtryskiem do gaznika,na gazie chodzi całkiem dobrze,ale od niedawna jak przełączę na benzynę obroty skaczą mi do góry i na dół jest to na wolnych obrotach jak i na wyższych podczas jazdy.Co może być tego przyczyną i czy wina może leżeć po stronie instalacji gazowej ,czy raczej nie.
Pozdrawiam Mateusz
Silnik: 1.8
Wysłany: 2009-08-04, 21:22
Dzięki za odpowiedź-no już jestem po wizycie ,nastawiłem się oczywiscie albo na silniczek albo na gumę,na moje szczęście okazała się guma ,czyli diagnozę postawiliście b.dobrą,jutro usunięcie usterki i jazda
Thx.-pozdrawiam i życzę Wam zawsze Szerokiej Drogi...Mateusz
mko [Usunięty]
Wysłany: 2009-09-11, 10:20
Tą poduszkę pod wtrysk to kupiłeś oryginał ?
Ile zapłaciłeś ?
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Kwi 2008 Posty: 99 Skąd: stalowa wola
Wysłany: 2009-09-13, 19:19
vezet pisze się podróba- zalazłes mi za skóre-u nas kosztuje 45 zł +30 skasowałem za załozenie-załozyłem w seacie jakies 3 latka temu i ma sie dobrze-w salonie bekneli za taką usługe 450zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum