Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-29, 01:59 Nowe UŚMIESZKI
Witam, właśnie wspólnie z Gavelem zadziałaliśmy i aktualnie jest dostępny dla każdego zbiór emoticonów do dodawania w postach...
Poprostu pisząc odpowiedź mamy do wyboru 9 kolumn uśmieszków, jeśli szukacie innego to wystarczy wcisnąć WIĘCEJ IKON i w nowym oknie otworzą się wszystkie...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-30, 13:41
Andzia napisał/a:
bo Paweł to taki poranny leniuszek
No ja to nie wiem o co chodzi jak ktoś mnie budzi wcześniej jak o 10. Często Madzia ze względu że zazwyczaj wstaje z kurami, budzi mnie np o 7 rano telefonem. Biorąc pod uwagę, że np posiedzieliśmy z Gavelem na GG do 2 czy 3w nocy i telefon dzwoni o 7 to ja nie wiem wogóle co się dzieje, czy to telefon, czy dzwonek do drzwi A czasami nawet się nie budzę i Madza tak dzwoni i dzwoni, ale niestety ma pakt z moją matulą i czasami zrobia mi jakiś numer, w stylu jak się nie udzę ot telefonu to Magda zagada Mamę, a ta mi np psa wpuści do pokoju, wtedy murowane że wstane, ale na pewno lewą nogą i z wrzaskiem....
[ Dodano: 2006-09-03, 22:38 ]
Mamy nowiutkie emotikony, uporządkowane, pogrupowane z nowym inazwami. Gavel odwalił kawał dobre roboty!!! TO jego zasługa, wszystko uporządkował, ponazywał, poprostu rewelka!!!!
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-09-04, 10:53
no coż - błędy się zdarzają
ja już poprawiłem ale niestety na forum to Spyro musi poprawić bo ja nie mam do tego dostępu
ale już wie jak to zrobić więc jak tylko się pojawi to będzie zrobione
dziekuje za zwrócenie uwagi
[ Dodano: 4 Wrzesień 2006, 10:58 ] idgray z dorobieniem nowych nie ma problemu. Na razie musi nam wystarczyć to co jest - myśle że i tak jest dużo lepiej niż jak mieliśmy tylko kilkanaście tych podstawowych. Może w wolnym czasie dopisze nowe bo system jak to sprawnie robić już mam opracowany
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2006-09-07, 16:35
no gratki, duuuuzo tego. ja zazwyczaj uzywam 2 moze 3, ale teraz w szczegolnych okolicznoscich przydadza sie i , a mojej zonce , jak bedzie pisala posty do mnie to pewnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum