te lampki nie pachna wioska;>? zrob cos czego nie bedziesz zalowac nawet jesli bedzie to kosztowalo troche wiecej w tym przypadku jakies 400zl. ale bedzie miec kozackie lampy i nikt nie powie ze wiestuning. radze odloz pare groszy i zrob to co pawelvwgti
W sumie wszystkie tego typu lampy lubią parować. czy to ringi, czy soczewki... Taki już ich urok, niestety... Musiałbyś we własnym zakresie wszystko ładnie sylikonem po uszczelniać, może nie będzie parować...
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2009-08-16, 19:01
sebastian napisał/a:
W sumie wszystkie tego typu lampy lubią parować. czy to ringi, czy soczewki... Taki już ich urok, niestety... Musiałbyś we własnym zakresie wszystko ładnie sylikonem po uszczelniać, może nie będzie parować...
wlasnie takiego mam fuksa ze te co mam wogole nie paruja a co do soczewek to na myjce spotkalem goscia i mowil ze znajomy ma soczewki o swiatlo jest gorsze
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2009-08-18, 21:20
no to lipa niewiedzialem ze one maja na gorze postojowki a nie chce rezygnowc z listwy wiec zostaje mi 2 x soczewka z in pro
ale spyro, przekonales mnie i jak w pazdzierniku zawitam do kraju to chetnie oddam swoje ringi w dobre rece
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum