No w plusie, rzecz jasna
Mi się taka nie podoba, chcę klasyczną, tzn. taką normalną. problem w tym, że sam nie wiem jaką
Mam obecnie 6300 ale bateria to porażka, przy pisaniu kilkudziesięciu smsów dziennie to codziennie muszę ładować. Fonik spoko, ale bateria... 900 zł to ja za tel nie dam, ale tak do 600 może... Wiem, wiem, to dla Ciebie żaden interes
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-08-25, 15:32
Buli napisał/a:
tu chodzi o to żeby kupić jak najtaniej i sprzedać od razu jak najdrozej
no oto mi właśnie chodzi. Zobacz po ile schodzą iphony na ALlegro i schodzą od razu. Ja pół orku temu na przedłużenie umowy wziąłem najnowszą wtedy nokie 5800 xpress music. Jak brałem to stały po 1700 zł na Allegro po czym po tygodniu spadły o 500 zł... Iphone trzyma cenę nadal, tylko pytanie za ile CI go zaproponują. Mi wtedy na początku za 1 zł proponowali ale zmieniła się promocji i zdrożał masakrycznie i bardziej tą nokie się opłacało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum