ma ktoś założony alarm w ventylu bo ja się przymierzam \
dodam że ma ventyla z 1995 z el szybami i szyberem i chciałem żeby alarm miał funkcje domykania szyb i szybera a facet od alarmów odradza mi takie rozwiązanie gdyż ponioć pompy zasilające siłowniki od szyb nie wytrzymują w takim układzie zbyt dużo czasu i po priostu padają
proszę o opinie co myślicie o tym
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-09-02, 08:50
szymko200 napisał/a:
pompy zasilające siłowniki od szyb nie wytrzymują w takim układzie zbyt dużo czasu i po priostu padają
Ale głupoty, tyle ludzi ma tak podłączone i nikt nie narzeka, może facet nie umie tego podłączyć ?
Co do alarmu rozejżyj sie na Allegro, za 150 zł kupisz kompletny alarm, do któego dodadzą jeszcze siłowniki do centralnego (oewniemasz centralny, ale zawsze mogą się przydać ). Kupowanie alarmu w jakimś serwisie nie ma sensu bo mocno przepłacisz.
A że jesteś z Łodzi to jak już kupisz alarm to odezwij się do mnie, mam znajomka, który zakłada alarmy i zrobi to za parę groszy... Albo poprostu oni ci kupi tak, który będzie porządny, ostatnio u kumpla założył mu alarm za 160 zł i śmiga jak tralala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum