spyro, a to masz kartę - zdrapkę, coś w tym stylu, czy tylko sam kod? Jak to długo ważne jest? Bo ja bym jedną 50-tkę przygarnął, dla matuli, z tym, że ona gdzieś dopiero za miesiąc by musiała ładować konto. Z tym 25 zł też bym wziął, dla bratowej, bo ona takimi małymi kwotami ładuje sobie. Jeśli to karty nie cierpiące zwłoki to ja wstępnie rezerwuję 1x50 i 1x25 ale dokładnie jeszcze się muszę spytać.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-09-02, 16:36
No właśnie muszę to zrobić do 8 września najpóźniej. To nie są zdrapki, poprostu elektroniczne doładowanie, czyli podajesz nr telefonu i Ci doładowuje. Muszę wykorzystać punkciki max do 8 września i wybrałem właśnie doładowania w Orange.
Reasumując podajesz nr tel jaki doładować i za chwilkę ten numer jest doładowany o umówioną kwotę.
A no to nie, podziękował... jakby to wytrzymało z miesiąc jeszcze to co innego. Ale nie ma sensu ładować miesiąc przed czasem, jak matula ma już w tej chwili 200 zł na koncie i kasy dalej przybywa.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-09-02, 16:54
hehe to niezłe oszczędności. Tak jak napisałem muszęe to wykorzystać do 8 września, potem pozamiatane. Aha no i oczywiście doładowanie przedłuża ważność konta.
spyro, kusisz, heh
Gdyby było jeszcze parę dni to bym brał od ręki, ale nie opłaca sie kolekcjonować, z racji tego, że jeszcze miesiąc został matuli. Wystaw na allegro, jak tu nie pójdzie. Ja kiedys tak zrobiłem jak musiałem punkty w plusie wykorzystać. Sprzedałem doładowanie 50 zł też za 42 zł i poszło zaraz w minutę po wystawieniu aukcji, heh
Wysłany: 2009-09-02, 20:45
No wystawiłem i jak narazie cisza. Wrzesień - szkoła, ludzie nie maja kasy i stąd przestój bo widzę, że wszystkim na aukcjach wiszą doładowania. Szkoda m punkciorów zmarnować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum