Od kiedy zacząłem pracę, pierwszą myślą od razu po opłaceniu uczelni było kupno samochodu dla siebie. Rozglądałem się za Audi B3/B4 oraz Golfem II/III. Przez głowę przeszła mi też Astra ... Po obejrzeniu kilku trupów ( Nie zapomnę widoku zmasakrowanego Fire&Ice za ponad 4 tys. ), zupełnie przypadkiem trafiłem na tego Venciaka. Autko ma kilka niedoróbek, lecz postaram się je wyeliminować.
O Aucie
Model: Vento
Silnik: AAZ
Pojemność: 1900 cm ³
Moc: 75 KM
Wyposażenie:
- Wspomaganie kierownicy
- Elektryczny szyberdach ( obecnie niesprawny )
- Biało - szare wnętrze ( Pierwszy raz takie widzę ) ( DO SPRZEDANIA )
- Alufelgi ori VW
- ... i to koniec wypasów
PLANY:
- Doprowadzić do idealnego stanu technicznego i blacharskiego ( posiada większe i mniejsze oznaki rdzy ).
- Grill starego typu
- Czarne wnętrze + Fotele z Golfa mk3 GT
- Blendy smoked
- Tylne lampy ori czarno - czerwone
- Lampy przednie smoked
- Felga ( wzór do przemyślenia )
- Gleba ( najlepiej gwint, ale na razie pewnie będzie jakiś kit )
- CA
- Może jakiś swap, nowy lakier ?
Fotki są robione z kumpla Audi 100, wieczorową porą. Jak znajdę czas to wrzucę jakieś jaśniejsze zdjęcia 8)
Witamy na forum
Bardzo ładny opis autka
I kolejne sreberko na forum. Widać, że autko utrzymane
Wnętrze właśnie bardzo ładne i bywały takie, więc nie ma się co dziwić.
Dobrze, że padło na vencinę, jak będziesz o nią dbał to Cię na pewno nie zawiedzie.
Życzę powodzenia w dopieszczaniu autka
Doprowadzić do idealnego stanu technicznego i blacharskiego
to powinien być Twój priorytet reszta to drugi plan jeżeli to zaniedbasz będziesz się męczył do konca
DaVWidek napisał/a:
Grill starego typu
DaVWidek napisał/a:
Tylne lampy ori czarno - czerwone
DaVWidek napisał/a:
Lampy przednie smoked
Plany zacne z niecierpliwością czekam na mody
DaVWidek, -zapodaj lepsze fotki bo auto ciekawie wygląda ale foteczki naprawdę cieniutki
no i dopisz który to rok bo w opisie tego zabrakło
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Postanowione, że przez zimę zbieram kompletne czarne wnętrze ( deska, plastiki + fotele z mk3 GT ).
Teraz zastanawiam się nad felgą. A może by tak kupić gwint, kupić lepsze opony i .... pomalować moje felgi na jakiś finezyjny kolor ?
ventylek86, Będzie na sprzedaż jak zmienie na czarne. A będzie komplet czyli deska ( wszystko co jest jasne, czarne elementy będą przełożone do czarnej deski ), fotele, wykładzina, tylna półka z głośnikami, boczki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum