Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-08-16, 18:15 Czy ten hokej na pewno podejdzie do Vento ?
Koleś ma 10 szt takich na sprzedaż i jak podchodzi to biorę, ale prosił bym o odpowiedź osoby które mają 100% pewność że to podejdzie.
http://allegro.pl/item714...a_zderzaka.html
kolejny znający się sprzedawca. To samo, jak jednemu z forumowiczów ktoś w sklepie sprzedał te kratki w zderzak, że mają pasować do Vento/GolfaIII. Moim zdaniem to też będzie do golfa, ale trzeba by zmierzyć go najpierw.
"GOLF III VENTO VW HOKEJ SZEROKA DOKŁADKA ZDERZAKA"
wydaje mi się po tym zdaniu, że sprzedawca sam nie będzie wiedział. Zapewne powie ze do ventla będzie pasowało, żeby tylko sprzedać. Też poczekam na odpowiedź eksperta bo sam bym zakupił.
P.S czym się różni średni hokej od szerokiego?
Kobiety, żeby być ładne i się podobać też muszą się nacierpieć
To wywal go w pieruny i jeździj bez niego, wtedy o nic nie będziesz haczyć. ja na średnim od parkowania przy krawężnikach też mam zdarty, a żadnej gleby nie mam. Chciałbym też VR-a, bo podoba mi się. możemy machniom zrobić, jak chcesz
I raczej nie będzie. ostatnio, jaką widziałem, to sprzedawał Mapet, to za coś koło, a może i 200 zł poszła (jeśli w ogóle poszła, bo przypominam sobie, że jakieś cyrki z tym później wyszły, że pęknięte czy jak..., nie ważne..). tego tak łatwo się nie uświadczy, jesli już, to może z całych zderzakach kompletnych. Za bardzo chodliwy towar...
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2009-08-16, 19:08
Dokładnie ja mam średnią...Co do Vr-a to wiadomo jak każdy z nas chętnie go przygarnę....Arcaj ja może Będę jechał jutro po parę gratów do siebie i zobaczę czy tamto vento ma dokładkę ale nic nie obiecuje....
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-08-16, 21:02
tzn sam hokej podejdzie.....ale po każdej stronie będzie go brakowało o ok poł cm.....mi by np taka róznica nie przeszkadzała....
tu jest zderzak z vento i hokej od golfa....troszeczkę nie dochodzi ale jest OK
może ja się wypowiem, dokładka od golfa ma też inne zaczepy niż do vento i trzeba ciąć troche... Arcaj ile masz szczebelków w zderzaku??? 4 czy 6 ?vento ma 4 ,a golf ma 6. Ja mam dokładke vr6 u siebie na ventylu,i mam też jedną którą bedze chyba sprzedawał,ale jeszcze nie wiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum