No to startujemy z kolejnym etapem kalendarza na 2010
Wybieramy teraz po jednym (najlepszym według Was) zdjęciu od każdego użytkownika.
Za tydzień w kolejnej ankiecie z wybranych 22 wybierzemy 12 najlepszych, które trafią jako głowne na karty kalendarza.
Czyli krótko mówiąc - macie 22 głosy i do roboty!
Pamiętajcie tylko, że każdy ma tylko jedną możliwość zagłosowania czyli w ankiecie za jednym zamachem zaznaczamy 22 pozycje i dopiero wtedy klikamy przycisk GŁOSUJ.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-10-17, 12:41
Proponuję aby nie pisać już kto zagłosował..... bo tak nazbiera się naście stron tematu ze zdaniem "ja już zagłosowałem....." a tak będzie jedna strona do wyświetlenia. Nie będzie po prostu bałaganu.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-10-17, 17:32
Temacik zamykam
Problemy techniczne poczty klubowej sprawiły że nie otrzymałem wszystkich nadesłanych fotek, a że duża liczba osób jeszcze nie zagłosowała to postanowiliśmy anulować tą ankietę i za chwilkę będzie druga - tym razem już kompletna
EDIT:
Prosimy tych, którzy dziś oddali głos w tej ankiecie żeby zrobili to jeszcze raz w poprawionej wersji.
Poprawiona i ostateczna ankieta znajduje się tutaj: http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=5517
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum