Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-09-19, 15:17
Pominę aspekt moralny tego iż ogłaszasz sie za kogoś i nie wiem czy ten ktoś wie. W tym dziale ogłaszamy oferty które dotyczą nas bezpośrednio czyli ja[SPRZEDAM] ja[KUPIĘ] ja[ZAMIENIĘ]....mam nadzieję że dosyc jasno się wyraziłem
Ale wytłumacz mi jedno...jaka jest cena
Podajesz że 899zł a gdy wejdę w link cena wynosi 1049zł
Proszę o wyprostowanie tej niejasności, gdyż nie chciałbym aby ktoś nas kojarzył z jakimiś niejasnymi sprawami. Była już afera z grillem i dobrze by było gdyby na niej się skończyło.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-09-19, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-09-19, 15:58
idgray napisał/a:
link jest do opisu zawiasu
No cóż....szkoda tylko że cena nie zuktualizowana.
idgray napisał/a:
jesli się nie podoba ogłoszenie to usuń !
Nie jestem tu od podobania się....widzę niejasnosci i mam prawo/obowiązek je wyjaśnic.
Mam tylko nadzieję ze autentyczny sprzedawca owych zawieszeń wie o tym ogłoszeniu i nie bedzie później cyrków z niejasnymi transakcjami wynikajacymi z róznych cen.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-09-19, 16:04, w całości zmieniany 1 raz
Mam tylko nadzieję ze autentyczny sprzedawca owych zawieszeń wie o tym ogłoszeniu i nie bedzie później cyrków z niejasnymi transakcjami wynikajacymi z róznych cen.
O to się nie bój owy sprzedawca jak mówi/pisze że coś zrobi lub nie zrobi to się tego trzyma w odróżnieniu od pewnych owych ludzi.
_________________ Vento wersja silver & black
Ostatnio zmieniony przez piru 2009-09-19, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Tygrysisko, Idgray czy Mapet wystawil w tym temacie te gwinty ? To, ze info o gwincie przenisi do stronki mapet-tuning nic nie znaczy. Takze cena jaka napisał Idgray jest aktualna cena a nie ta co wyczytales sobie na stronie Mapet-Tuning bo tylko info o sprzedawanym przedmiocie. Proste...
Ostatnio zmieniony przez KuchciK 2009-09-20, 03:13, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-09-22, 08:12
idgray, proszę Cię bardzo o jakieś dane do kontaktu. Dziś tylko odpalam kompa i już dwie wiadomości od obcych numerów i wypytywanie o gwinty...czy można odebrac osobiscie, jaka twardosc, czy na bank podejdzie itp....potem trzecia osoba tez o to samo pyta. Kieruję wszytkich do mapeta i znowu zaraz wiadomosc typu....ale tam jest po 1049zł-o co tu chodzi
Tygrysisko, dziwna sprawa chłopaki sprzedaja Towar ktorego nie maja na stanie nawet u Siebie w miesice odbior osobisty tez nie w chidzi w gre.. za duzo niejasnosci jak dla mnie sie porobiło
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2009-09-22, 08:53
Buli, chcesz odbiór osobisty nie ma problemu ale nie w tym tygodniu i tylko o to chodziło chciałeś by ci dzisiaj to wysłać od razu najlepiej i to za pobraniem poza tym piszesz że jeszcze u kogoś zamawiałeś więc sorry z zawiasami nie ma problemu chcesz odbiór osobisty to będziesz miał ale w przyszłym tygodniu dopiero i to jak zrobisz przedpłatę na konto bo z mojej strony też za dużo niejasności z twojej strony
Buli, chcesz odbiór osobisty nie ma problemu ale nie w tym tygodniu i tylko o to chodziło chciałeś by ci dzisiaj to wysłać od razu najlepiej i to za pobraniem poza tym piszesz że jeszcze u kogoś zamawiałeś więc sorry z zawiasami nie ma problemu chcesz odbiór osobisty to będziesz miał ale w przyszłym tygodniu dopiero i to jak zrobisz przedpłatę na konto bo z mojej strony też za dużo niejasności z twojej strony
nie chodziło mi o to ze zamowikłem u kogos innego tylko ze zaklepałem i mam dac znac moze zle cos sprecyzowałem sory.. sprzedajesz gwint ktorego w chwili obecnej nie masz na stanie dosc dziwne ? wysyłka dopiero w CZwarek?? nie jestem pewien ale czy to nie u was było pisane czas realizacji zamowienia 1 dzien??
Widzę Buli że Ty jak i tygrys szukasz dziury w całym.
Proponuje w takim razie zamówić na forum golfa u mentosa który również handluje tymi zawieszeniami może on Ci sprzeda od ręki i prześle paczkę za pobraniem
Szkoda że Ci się tak pali z tym zawiasem i nie możesz poczekać parę dni ale rozumiem że chcesz już jeździć samochodem na glebie.
Wysłany: 2009-09-22, 09:27
piru napisał/a:
tygrys szukasz dziury w całym.
Ja nie szukam dziury w całym....to że inni do mnie piszą i nie wiedzą o co kaman to nie moj problem....kierowałem na stronę mapeta i tyle....ale jak ktoś mnie prosi o numer konta żeby przelac kase za gwint i pyta czy ma byc faktycznie te 899zł czy 1049zł bo jak 1049zł to nie bierze....to chyba musiałem się odezwac. co miałem podac swój numer konta
I teraz w końcu zdecydujcie się co sprzedajecie...macie dwa tematy...czy sprzedajecie to samo czy coś innego....jeśli to samo to bezsensu było zakładanie dwóch tematów....jeśli inne graty to niech każdy z was pilnuje swojego tematu.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-09-22, 09:28, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: z przodu Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 1419 Skąd: Goleniów
Wysłany: 2009-09-22, 10:06
Tygrysisko napisał/a:
to że inni do mnie piszą i nie wiedzą o co kaman to nie moj problem....kierowałem na stronę mapeta i tyle....ale jak ktoś mnie prosi o numer konta żeby przelac kase za gwint i pyta czy ma byc faktycznie te 899zł czy 1049zł bo jak 1049zł to nie bierze....to chyba musiałem się odezwac. co miałem podac swój numer konta
to czemu te osoby nie pisały w temacie albo do mnie na pw tylko do ciebie przecież ty tego nie sprzedajesz więc nie rozumiem
ja skończyłem pozdrawiam
P.S jak ktoś chce zawias za 899 zł proszę pisać dziś i jutro w czawartek można skasować już temat
Qurwa . Doslownie jak dzeiciaki w piaskownicy , spieracie sie o to kto baka puscil .
Tlumaczycie , *^%#$*&$ .
To jest Qurwa dzial gielda .
Jak se chcecie pobzykac , to sie na pw umowcie , bo ja nie mam przyjemnosci czytania tego Gowna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum