Witam Poszukuje Vento z silnikiem tdi 110km ewentualnie 90km stan techniczny mnie nie interesuje byle by silnik byl sprawny skrzynia itp...moze byc po dachowaniu itd albo anglik byle by vento bo z golfa wiazki sa za krotkie. Moze ktos wie gdzie taki stoi lub kto takiego by sprowadzil??
Dlaczego wiazki maja byc za krotki z golfa jak vento i golf to to samo z przodu. Nawet deske rozdzielcza mam z golfa (bo nowsza)
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Zakladam, ze masz teraz Vento a chcesz zmienic tylko silnik. Silnik jest z przodu i wiazka od niego rowniez
Od lamp zostawiasz.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-09-27, 21:56
izba napisał/a:
bradley napisał/a:
Dlaczego wiazki maja byc za krotki z golfa jak vento i golf to to samo z przodu. Nawet deske rozdzielcza mam z golfa (bo nowsza)
to jak wiazki mi z golfa siegna do bagaznika do lamp?? prezciez vento jest dluzsze bo sedan...
wiązka silnika to chyba tylko 3 wtyczki które wepniesz pod skrzynke.
reszta to odpad. wiązki świateł tył zostają. przód chyba trzeba wyodrębnić ze starej wiązki. a tak to pryszcz. więc szukaj gofra tańsze są
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum