Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-11-09, 08:28 Problem z oryginalnym radiem
Witam
Po odłączeniu zasilania radio oczywiście się resetneło, teraz nie mogę go rozkodować. Mam kod ale nic sie nie dzieje jak naciskam jaki kolwiek klawisz. Radyjko wygląda mniej wiecej tak
wciskasz podajże TP + TA i trzymasz parę sekund, później wpisujesz kod i tak samo chyba go zatwierdzasz TP + TA robiłem to u siebie ze 2 tygodnie temu ale nie pamiętam już jak to dokładnie było ;D
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
A wie ktoś może gdzie zdobyć jakiś kalkulator do kodów? Dostałem kiedyś od znajomego radyjko "alpha IV" , ale niestety bez kodu Z kalkulatorów które znalazłem w necie, żaden nie potrafi wygenerować odpowiedniego kodu
Silnik: 1,8
Wysłany: 2011-05-27, 23:35
zeniTh napisał/a:
wciskasz podajże TP + TA i trzymasz parę sekund, później wpisujesz kod i tak samo chyba go zatwierdzasz TP + TA
Po wciśnięciu tp+ta należy podać orginalny kod czy ta kombinacja pozwala wprowadzić nowy, wymyślony ? Dzisiaj ukradli mi sonkę, mam oryginalną betę, ale nigdzie w papierach nie ma kodu do niej :o
nowego wymyślonego kodu to raczej nie da się chyba wpisać. Kod jest oryginalnie i indywidualnie przypisany przez fabrykę do radia i trzeba by zaingerować w tą płytkę wewnątrz radia na której jest zakodowany pin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum