Jak dla mnie to daj sobie spokój z tą chłodnicą. Sam miałem stłuczkę i patrzyłem na te chłodnice. Pytałem się w paru sklepach o te chłodnice nikt ich nie poleca a nawet usłyszałem w jednym. Żebym uważał żeby bąk nie zrobił mi dziury w tej chłodnicy . Taka prawda już w sumie rok mija od kiedy kupiłem używaną oryginalną i nawet taniej mnie to wyszło niż ta z aukcji.
wracając do tematu chlodnic. Czy jest różnica pomiędzy wersją z klima a bez? musze w swoim wymienić i chcę mieć wiedzę na ten temat, zeby mi jakiś szrotowy cwaniak nie mydlił oczu mam wersje ventyla z klimą (1.9 tdi dwa wentylatory)
Vento z klimą miało inny pas a w TDI 90KM jest 4 wymiary chłodnic bez klimy pomierz sam rdzeń wys+ szerokość jutro Ci podam indeksy z Polcaru, a co do używki to wolałbym już tajwan ale chociaż nowy i nie zapchany i nie skorodowany
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-02-29, 08:25
Dziś sam wymieniam chłodnice na Thermoteca. Miałem dostęp do używek pewnych, ale wydaje mi sie, ze lepiej założyć nowa czysta chłodnicę, a nie używkę która nie wiadomo ile wytrzyma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum