Witam mam do was pytanko jeszcze dziś rano wszystko było ok na wieczór odpalam radyjko i słysze że nie wszystko gra na wzmaku nie pali się dioda a kilka dni już dosyć ostro mrozi możliwe że wzmak przymarzł?? Jeśli tak to mogło się coś uszkodzić?
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-20, 08:18
Cytat:
Jeśli tak to mogło się coś uszkodzić?
Może Ci tylko bezpiecznik wywaliło....na instrukcji swojego wzmachola mam napisane że temperatura użytkowania od 0 do 30 czy 40 stopni.
U mnie też tak jest że jak zrobię zwarcie to wzmak się sam wyłącza...ale bezpiecznika nie wywala...wystarczy radyjko odpalić od nowa i wzmak chodzi....ogólnie dobrze by było gdybyś go wymontował i wziął do domu na nockę aby wysechł i się rozmroził, w tedy zobacz czy coś się będzie działo.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2009-12-20, 08:18, w całości zmieniany 1 raz
a kabelek os sterowania nie pekl gdzies zrob tak kabel sygnalowy z wzmaka podepnij pod plusa i wlacz radyjko jak sie wzmak odpali to kabelek do wymiany
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2009-12-20, 15:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum