Witam. Potrzebuje dokładną nazwę czcionki, którą zaznaczyłem na zdjęciu. chce wykonać naklejki na szybę Jeśli ktoś mógłby to proszę przesłać na adres mail 100pepek1@wp.pl
nie chce zamawiać bo już mam od gavela naklejki chodzi mi tylko o to jak się nazywa ta czcionka musze okleić firmowe auto a niestety Ci co będą robili te naklejki nie mają takiej czcionki- musze im ją dostarczyć.
Ostatnio zmieniony przez 100P 2008-04-08, 14:19, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-23, 09:15
Czcionka się nie zmieniła - jest ciągle ta sama. Nie instalowałeś przypadkiem nowego IE? Przy tym zmienia się ciutkę wygląd czcionek. Możliwe, że aktualizowałeś stery do grafiki, albo monitora, to też czasem powoduje inny wygląd czcionek.
jestem na forum od około 20:00 i dam sobie rękę uciąć, że jeszcze 15 min temu była inna czcionka spyro zaczął pisać i znów mam takie złudzenie jak ostatnio.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum