Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-12-19, 21:16
miechy, nikt Ci tu nic nie ma za złe...jest jak jest i nie warto słuchać tego co mówią/piszą inni tylko wyrobić sobie swoje zdanie
miechy napisał/a:
mam nadzieje ze Moderatorzy tego forum
ech...stereotypy i ploty
miechy napisał/a:
mam nadzieje ze Moderatorzy tego forum jak i dzialu nie beda mi mieli tego za zle
Daj tylko cenę aby było to zgodne z warunkami działu giełda...widzę na vento-fans jest cena 13 tys....ale nie wiem czy to się każdemu wyświetla gdyż ja wchodzę przez bramki proxy i już nie wiem które działy są zamknięte a które nie-gdyż wszystkie się otwierają
kurde ja bym chcial 7.5 TYS xD i pierwszy wlasciciel juz okolo 10 lat:) i silnik jak igla:) wstawie pozniej fotk iale czekam na wiosne jak go na fele postawie to jakas sesja zdjeciowa
nie nie chce sprzedac tylko tak pisze ze kolega miechy, troche duzo spobie ceni:) to bym audi kupil sobie za taka kase a4. moja venta zbyt dobra a gdybym chcial sprzedac to bym musial dolozyc to minimum 5 tys.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum