Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-05-09, 16:48
wszystko ladnie, pieknie...-kto mi tylk oteraz wyjasni po co a takim razie renowacja statkow? odmalowywanie, wielkie obiekty stalowe w takim ukladzie nie musialyby byc wogole malowane? :shock: moim zdaniem nic nie zabezpieczy auta tak jak robiona w pore konserwacja no i uwazanie i jak najszybsze eliminowanie jakich kolwiek zaczatkow neiszczescia... pozdrawiam
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 09 Maj 2006 Posty: 34 Skąd: Stary Sącz
Wysłany: 2006-05-10, 21:56
Teretycznie wszystko pięknie bo to będzie działać ale w praktyce to już inna sprawa wystarczy , że któryś z elementów karoserii nie będzie miał styku elektrycznego z reszą albo ten styk bedzie dużo gorszy i już nie mamy ochrony tego elementu Pozatym to raczej spowlni działanie korozji niż ją całkowice wyeliminuje. Ja wolę tradycyjne metody
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-12, 14:37
marmarmarek napisał/a:
ale jak ostatnio patrzylem tam, to jeszcze zadnej z tych zabawek ie sprzedal-nadzieja...
Może i on nie, ale na Allegro jest tego masa od różnych sprzedawców i schodzą jak świeże bułeczki, podobnie jak magnetyzery, tyle się mówi, że to naciąganie naiwnych a i tak nadal ludzie to kupują...
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-05-12, 22:33
to sa ludzie podatni na reklame i tacy kupuja a pozniej sie chwala przy piwku jak to ich fura malo pali albo mam autko 5 letnie i nie ma centki rdzy dzieki takiej skrzyneczce he he he
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum