Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-04-20, 20:12 pomysły na spoty
Jak w temacie.
Każdy niech się wypowie gdzie można by pojechać, coś zobaczyć itp.
Np. moje propozycje
-wypad na gokarty do krakowa
- paintball
- spot integracyjny z inną grupą
- spot wyjazdowy
np do żywca ( pub ) potem dalej na Namestovo lub Czeski Cieszyn
- wspólne grilowanie ( miejsce bez znaczenia całą polske mamy )
- wypad na week itp
- wypad na opuszczony ośrodek "KOZUBNIK" zobaczyć można pamiątke po przepychu PRL jedyny problem to zakaz wjazdu 200m wcześniej
No pomysłów można by wymieniać.
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
zaproponuje zlot w tychach orkanizuje to grupa vw tychy bylem ta w tamtym roku i bylo ok tylko nie bylo zadnego alta z grupy tychy bo pojechali do niemiec na jakis zlot nagrogy szlo zgarnac w roznych kategoriach tylko bym musial sie dowiedziec kiedy to wypada ladnie byloby sie tam pokazac ventylami bo nie widzialem tam zadnego ventyla i napewno bylibysmy orginalni
zaproponuje zlot w tychach orkanizuje to grupa vw tychy bylem ta w tamtym roku i bylo ok tylko nie bylo zadnego alta z grupy tychy bo pojechali do niemiec na jakis zlot nagrogy szlo zgarnac w roznych kategoriach tylko bym musial sie dowiedziec kiedy to wypada ladnie byloby sie tam pokazac ventylami bo nie widzialem tam zadnego ventyla i napewno bylibysmy orginalni
Jak w temacie.
Każdy niech się wypowie gdzie można by pojechać, coś zobaczyć itp.
Nie ma sprawy, grillek, można i gdzieś dalej, czechy, słowacja. Tylko takie dalsze to żeby wcześniej zaplanować. A na grilla to możemy gdzieś w pobliżu się umówić i wiele kasy nie trzeba
Ja bym proponowal np wypad do Rabsztyna ... To jest jakies 2 km za olkuszem w strone wolbromia ... Sa tam ruiny zamku bylem tam juz kilka razy i widzialem jak ludzie robia sobie tam grilka itd bardzo fajna miejscowka ... Taka moja mala propozycja
_________________ Ventyl W Rekach Nowego Właściciela ...
Silnik: diesel Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 10 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2009-05-20, 11:48 spocisko
no spocic sie wreszcie trzeba jako mieszkaniec jaworzna polecam grillowanie na zalewie sosina jest tam pole namiotowe smialo mozna stawiac fury i rozpalac grilla jest wiele innych atrakcji typu rowerki kajaki lodki jakies kule wodne itp jest stoisko z piwem lodami szybkim jedzeniem tak ze dla spragnionych zimnego piwa mozna rozbijac namiot i luzak na calego no i jest tam miejsce na rozegranie malych zawodow np rzut lewarkiem , kolem zapasowym i jezeli chodzi o integracje z innymi klubami mozna zaprosic kamikazedriver z jaworzna ..
a jezeli chodzi o dalsze wypady co oczywiscie najpierw trzeba obgadac i zebrac ekipe to polecam slowackie termal parki np w besanowej ale to juz dalsze plany to jak?? puki maj w pelni hehe pzdr
_________________ kobieta jest jak auto! rozkracza sie!
Panowie, jakikolwiek termin, podajcie coś, trzeba sie ugadać na wyjazd nan zlot, fajnie by było razem pojechać nie. Oczywiście jak bedziecie na mnie czekać
W wiadomości napisali żeby nie przyjeżdżać wcześniej jak na 12-13. Więc chyba nie ma sensu wcześniej jak o 10. Gdzie by Ci pasowało. Ja będę jechał z Jaworzna więc koło FH zjeżdżam na trasę warszawską
Witam Ślązaków. Piszę tu żeby nie zakładać nowego tematu. Słuchajcie kto mógłby mi pojechać do miejscowości "Orzech" po części do ventla. Oczywiście zapłacę za paliwko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum