Witam . imie moje Artur . Posiadam swoje Vento od roku i niestety dopiero teraz zdobylem sie na kilka fotek Rocznik 93 ABS , benzyna + gaz
Na wyposazeniu :
-el. lusterka
-thermotronic
-wspomaganie kier.
-centralny zamek
Od siebie dolozylem :
-felga 15' firmy Dezent , jest na niej oponka 205/50
-radio sony X-plood
-glosniki w polke JBL , z przodu byly Magnaty i jeszcze sa
-zmienione podswietlanie deski wraz z przelacznikami na kolor czerwony
-oraz najwazniejsze : reanimacja silnika. poprzedni wlasciciel prawie doprowadzil do zatrzymania akcji serca
Zdjecia:
Wiecej zdjec w nadchodzacych dniach
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2011-03-13, 18:27, w całości zmieniany 1 raz
wybierasz zły link do zdjęć (nie wybieraj linku głównego do zdjęcia tylko pobierz pozostałe kody) ... musisz wybrać ten: Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze) kopiujesz ten link i wklejasz na forum(drogi z linkow na forum) , zdjęcie wyświetla małe ale po kliknięciu wyświetla sie duże
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2011-03-13, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-03-13, 18:55
Wyobrażam sobie... Raz miałam przyjemność jettą z zegarem.
Przejedź się po jakichś szrotach- liczników tej wersji vento z obrotomierzem to tyle, że za psami rzucać
Vento jest z Wloch sciagniete ale co sie z nim w kraju dzialo przed zakupem to nie wiem .
jesli nasi pobratyncy juz maczali w nim palce to moze sie okazac ze masz mondeo a nie vento ( zart ) Na powaznie: Fajny kolor z duzym potencjalem do modow. Gratki za doprowadzenie engina do pozadku bo to tylko o Tobie dobrze swiadczy! Co z tego ze ladnie fura wyglada jak nie jezdzi? Wiem ze to sie robi nudne ale front bym sciemnil a na pupe zalozyl ciemne heleny albo takie co lesny zmodzil z folia i bylby ogien A tak jest dobra baza do modow!!! Bezawaryjnej eksploatacji i wielu udanych modow zycze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum