WITAJ MARECKI2R PODAJE NAMIARY www.jaszpol.com.pl gg2002583 allegro nick remaj , tel 0600 332 332 i powołaj sie na WOLF CO ROBIŁ DLA MNIE FLAGI TERAZ JEST PROMOCJA . OCZYWISCIE TE W/W WIADOMOŚCI SĄ DLA WSZYSTKICH WNCIAKÓW [/b]
[ Dodano: 2006-10-23, 00:39 ]
DO WSZYSTKICH ZOSTAŁEM DZIADKIEM MAM WNUKA
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-10-23, 12:06
Polibo napisał/a:
spyro, trzeba coś klubowego wyczaić!
Już gadaliśmy o tym z WOlfem wcześniej, także temat otwarty. Musimy zrobić jakiś projekcik (tzn w sumie już jest zrobiony z logo Klubu) i złożyć zamówienia i gotowe... Kto byłby chętny?
[ Dodano: 2006-10-23, 12:09 ]
WOLF1955 napisał/a:
ZOSTAŁEM DZIADKIEM MAM WNUKA
Mega gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Jak bedziesz mial juz jakies fotki malego to wrzuc na forum
Bardzo dobry pomysł... Jak pewnie już zauważyłeś my tu się dzielimy wszystkim, także każde fotki mile widziane:-)
WOLF1955 napisał/a:
PODAJE NAMIARY www.jaszpol.com.pl gg2002583 allegro nick remaj , tel 0600 332 332 i powołaj sie na WOLF CO ROBIŁ DLA MNIE FLAGI TERAZ JEST PROMOCJA . OCZYWISCIE TE W/W WIADOMOŚCI SĄ DLA megafon WSZYSTKICH WNCIAKÓW [/b]
No to zbieramy się, kto jest chętny?
Kurcze 3 dni mnie nie było na forum (łeeeeh-zajęcia po 13 godzin dziennie) a tu tyle postów i takie zmiany...
WITAM SLICZNIE DZIĘKUJĘ ZA GRATULACJE ,A FOTKI PRZEŚLĘ WIECZORKIEM BO TERAZ JESTEM W PRACY I NIE MAM NATYM KOMPIE FOTEK WYŚLĘ NAPEWNO , CO FLAGI KLUBOWEJ TEŻ POWINIENEM WIECZOREM DAĆ PROJEKT DO ANALIZY I ROZPATRZENIA DLA WSZYSTKICH , TAKĄ FLAGĘ MUSIMY MIEĆ!!!!!!!!!! I BASTA BO CO ZA KLUB BEZ FLAGI ???!!!!!!!!
Silnik: ABA Pomógł: 21 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 505 Skąd: Nowogard
Wysłany: 2006-10-23, 22:53
Gratuluje Wolf Co prawda Bycie dziadkiem jest kolejnym etapem w naszym życiu ale doczekać i cieszyć sie to jest niesamowite Uczucie .
Jak to sie mówi u nas nie jest się dziadkiem do póki nie urodzi się wnuk - a tu wnuk 100% , świetne fotki
Kurcze jak patrze na swoich synów to normalnie też nieraz o tym mysle , ze i w końcu przyjdzie na mnie pora z mianowaniem na dziadka , Teoretycznie obliczyłem ze już za 8 lat moge zostać dziadkiem żyć nie umierać
WOLF1955, mnie do dziadkowania jeszcze daleko. Narazie jestem na etapie ojca chrzestnego - Don Vito
spyro napisał/a:
WOLF1955 napisał/a:
PODAJE NAMIARY www.jaszpol.com.pl gg2002583 allegro nick remaj , tel 0600 332 332 i powołaj sie na WOLF CO ROBIŁ DLA MNIE FLAGI TERAZ JEST PROMOCJA . OCZYWISCIE TE W/W WIADOMOŚCI SĄ DLA megafon WSZYSTKICH WNCIAKÓW [/b]
No to zbieramy się, kto jest chętny?
Jak dla mnie to jest ta zgoda
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum