Wysłany: 2006-11-01, 17:33 Tylna szyba wibruje i piszczy
Wymieniałem tylną szybę w aucie po stłuczeniu. Mineły 2 miesiace i ona zaczyna piszczeć tak jakby szkło tarło o blachę, trzeszczy i piszczy gdy auto się trzęsie czyli na wysokich orotach. do tego kiedy jade szybko i patrzę w lusterko wsteczne to zamazuje mi sie obraz aut jadących za mną, mam wrażenie, że szya wibruje i paski ogrzewania są wprowadzone w minimalny ruch i zamazują mi widocznośc. o mało nie spowodowałem wypadku bo nie widzialem za soba auta ktore jechało bez świateł! co zrobić?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-02, 01:05
Dokłądnie tak ja napisał marmarek! Skoro spieprzyli sprawę to niech naprawią. Jeśli zakłądałeś w dobrym zakłądzie to powinenś mieć wieczną gwarancję na montaż szyby... Z drugiej strony skoro jest wklejona to przecież nie powinno nic się trzęść , słuchaj może Ci wibruje wsteczne lusterko
myślałem ze mam urojenia ale nie tylko ja to widze. ale ja się dotyka szyby to sie nie rusza tzn wydaje sie ze jest trwale zamontowana. poprowka? nie wiem czy wycinanie ponowne to dory pomysl ale pojade
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-02, 13:21
Zró najlepiej tak, pojedź do innego zakłądu żeby obiektywnie to ocenili, i jak jużbędziesz wiedzial co jest przyczyną podjedź do nich i iech naprawią w ramach gwarancji. Ja ostatnio byłem z reklamacją montażu szyby przedniej (a zakładałem grubo ponad rok temu) bo ciekło mi do środka, okazało się, że źle wkleili w jednym rogu i woda ciekła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum