Wysłany: 2010-04-18, 18:43 problem z przyspieszaniem
W początkowej fazie jazdy samochód normalnie przyśpiesza a po chwili jazdy przy dodawaniu gazu samochód nie przyspiesza ,przy-czym obroty nie wzrastają dochodzą tylko do 1200 .Byłem u elektromechanika ,czujnik pedału gazu jest ok. impuls elektryczny dochodzi do pompy wtryskowej.Może ktoś mi doradzi co mam zrobić w tym przypadku?Nadmienię iż wymieniłem już filtr paliwa i jest po staremu problem nie znikł.Proszę pomóżcie!
a po chwili jazdy przy dodawaniu gazu samochód nie przyspiesza ,przy-czym obroty nie wzrastają dochodzą tylko do 1200
Ruszasz na 1 biegu i nie mozesz przekroczyc bariery 1200 obr/min na 1 biegu?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Dzięki problem rozwiązany kable były przetarte bo były źle położone kable bo to jest vento sprowadzone z Anglii mechanizm wycieraczek przecierał i wilgoć zrobiło zwarcie i nie przyspieszał jeszcze raz dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum