Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2010-04-25, 23:21
twety100 napisał/a:
Paweł J. napisał/a:
Nie baw się w używki-oprócz alkoholu ....idź do sklepu i kup nówkę....powiedz jaki silnik i rocznik i wybierz Valeo, Sachs lub Luk i będzie ok.
dobrze gada dać mu wódki
TAK JAK KOLEDZY PISZA NIC DODAĆ NIC UJĄĆ
nie warto kupować używki
kup nowe i masz pewne, ja założyłem do swojego pocisku Valeo i nie narzekam. Koszt kompletnego sprzęgła to było chyba 360 zł. I jest spokój
No dobra Panowie, wiadomo ze to marki godne polecenia a mi ostatnio mechanik( specj. VW) zaproponował regenarację tarczy czyli wymianę samych okładzin na nowe, ktoś miał z czymś takim styczność?
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2010-04-26, 23:15
ja miałem. wymontowałem sprzęgło jak robiłem z silnikiem. poszedłem do mechanika co o tym sądzi i co poleca. on popatrzał. mówi orginał, coś tam posprawdzał i powiedział że on by nie wymieniał tylko obił na nowych okładzinach. Dał mi adres firmy która to robiła. pojechałem, gościu zapytał czy chce mieć na niemieckich okładzinach. Ja Tak. już 2 rok tak jezdze i zero problemów, a koszt 70zł
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum