Hey to mój pierwszy post na tym forum Chciałem się poradzić waszych opinii na temat sprzętu audio to tak kupilem ostatnio radio Dalco 4x50w w aucie są chyba stanadrdowe głośniki pioneera 50w jeden.Chciałbym je wymienić bo mają słabiutki basss.Mam ok 100zł na jakieś głośniki jakie polecicie na allegro
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-04-20, 15:52
można sądzić tylko tyle ze są to jajka i bedziesz musiał krzywdzić tylną półkę ...
Dołóż sobie kolejne 100 zł, choćby za miesiąc i kup coś lepszego.
Z tanich firm oferujących dobrej klasy głosniki polecam Mac Audio, Magnat - to te z niższej półki ale nie najniższej i niektóre modele na prawdę ładnie brzmią.
Oczywiście takie glosniki jak DBS, Hertz czy JBL lub inne tego typu to juz wyzsza liga ale i wieksze $$
można sądzić tylko tyle ze są to jajka i bedziesz musiał krzywdzić tylną półkę ...
Dołóż sobie kolejne 100 zł, choćby za miesiąc i kup coś lepszego.
Z tanich firm oferujących dobrej klasy głosniki polecam Mac Audio, Magnat - to te z niższej półki ale nie najniższej i niektóre modele na prawdę ładnie brzmią.
Oczywiście takie glosniki jak DBS,Hertz czy JBL lub inne tego typu to juz wyzsza liga ale i wieksze $$
Silnik: AEY Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 406 Skąd: WPU
Wysłany: 2010-04-22, 07:10
powiem tak jak chcesz dobry zestaw to w głośniki zainwestuj bo te tanie to się na ch##$^^j nadają pierdzi to charczy i nie ma jakości że o żywotności nie wspomnę.
ja do poldka wsadziłem zestaw przód 17 blaupunkt tył elipsa 6x9 pioneer spięte z radiem sony średni model. zestawu audio nie kupujesz do jednego samochodu. pomyśl o takich markach blaupunkt pioneer sony jbl sa suuper magnat podchodziłbym z rezerwą ale też nie są złe reszta to syf o wielu dobrych markach nie wspomne bo inna liga cenowa np bose
Witam głośniki przyszły ładnie pasowały do drzwi lecz tak: na samym poczatku grały dobrze i ładnie z basem na full.poszedłem po pendriva podłaczyłem dałem głośniej i przy VOLUME 30 głośniki przestają grać i tylko delikatnie trzeszczą gdy ściszę to grają dobrze,Kiedyś na moich starych też się ten trzask zdzarzył jak jechałem w trasie ale potem było już ok na full grały.Czy radio nie ciągnie głośników???
To jest te radio http://allegro.pl/item100...ilot_gw_fv.html
no sam napisales ze dalejs bas na full i glosniej no koncowki moglo przyjarac czyli stracily na mocy a inni sluchaja basu bo maja wzmaki i skrzynie a to jest juz co innego i tak moga
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2010-04-27, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
i tu cały problem bo te radia tolepiej nie mówić przerabiałem ten temat u szwagra w aucie nic z tym nie da sie zrobić chyba żę dać wzmak i skrzynie do tego dobre sykacze i jakoś będzie to grało
Ostatnio zmieniony przez twety100 2010-04-28, 07:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum