Wysłany: 2010-05-05, 20:53 Sprzedam swoje VENTO :(
no i stało się. z żalem musze się rozstać ze swoim ventylem. jeśli byłby ktoś chętny to proszę pisać prywatną wiadomość. stan techniczny 4+ wizualny na 5.
cena jaka mnie interesuje to 7.600. do negocjacji. letnie opony z felgami jak nowe, dorzucam koła zimowe (na 2 sezony 13"), standardowe zawieszenie tj. (sprężyny i amorki). dywaniki z weluru igielkowego- nie używane. ostatnio zrobiłem kompletne sprzęgło sachs (560zł), zmieniłem kopułke z palcem, przewody zapłonowe. zmieniłem wentylator chłodnicy na nowy. dodatkowo zmieniłem gume łączącą odme pokrywy zaworów z gaźnikiem, filtry powietrza i kabinowy. autko na prawdę do jeżdżenia. Stan techniczny znacie. jedyny mankament to niedziałający wskaźnik poziomu paliwa ale mam zamiar to zrobić przed sprzedaniem.
Sprzedaje ponieważ mam auto służbowe i vento wyjeżdża z garażu raz- dwa razy na tydzień- do teściów. szkoda, żeby się marnowało. niestety na razie nie mam nic upatrzonego bo nie potrzebuje (swojego) samochodu
zainteresowanych a nie znających tego samochodu zapraszam do wątku:
jak ktoś z forum będzie to jestem skłonny zejść z ceny gdzieś do 7300 ale nie mniej, bo za dużo kasy włożyłem w ventylka w ostatnim czasie, a jest wart o wiele więcej.
ja też mam oryginalne zderzaki i klosze stan techniczny zewnętrzny i wewnętrzny na 5. zmienione sprzęgło, które kosztowało 800zł., felgi z oponami w idealnym stanie (komplet kupiony nowy- 2300zł), rozpórka alu.-300zł. dodatkowe zawieszenie które ktoś może sobie sam przełożyć, zimowe koła, generalnie dużo do pisania, myśle, że możesz mi pozazdrościć stanu tego auta z resztą, nie musze go reklamować bo Ci co go oglądali na zlocie wiedzą
Vento sprzedane. Trafiło do Grodziska Mazowieckiego, mam nadzieje, że nowy właściciel będzie o nie dbal równie bardzo jak ja. Proszę o zamknięcie tego tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum