mój brat zakupił sobie xboxa na stronie xbox-games.pl
wpłacił kasę i już tydzień minął od wpłaty, nie otrzymał przesyłki, koleś zapewniał go, że wyślą to kurierem
po paru dniach przyszła informacja, że zamówienie zostanie zrealizowane w późniejszym terminie z powodu powodzi i przeniesienia biura w inne miejsce
nie było by w tym nic dziwnego, ale strona sklepu także znikła z sieci ... !
brat młody niedoświadczony nie zwrócił uwagi na to, że nie było tam nawet żadnego numeru telefonu do nich
wiemy tylko tyle :
numer konta z danymi (ULTRAGAME wrocław ul. piłsudskiego 2/5 - na takiego dane wpłacał kasę)
nazwę strony
maila
i gg do gościa które nie odpowiada
prawdopodobnie znaleźliśmy gościa na NK, ale nie mamy pewności, że to on
po numerze gg dotarliśmy na mojągenerację.pl gdzie było podane imię i nazwisko i wiek
proszę o jakieś informacje najlepiej od kogoś z Wrocka, kto się orientuje gdzie taka ulica jest i jak tam z powodzią ...
trzeba szybko interweniować, jeśli będzie trzeba pójdziemy z tym na policję
jeśli tylko uda się odzyskać pieniądze, każdemu kto przyczynił się do tego, odwdzięczymy się
pozdrawiam
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
zeniTh, wiem gdzie jest ta ulica i napewno nie ma tam powodzi i nie musieli sie przenosic...na tej ulicy kojarze taki sklep gdzie sprzedaja taki sprzet i wymieniaja sie grami ale jaj nie dam sobie ucuac ze to o to chodzi... jak tylko bede mogł to tam podjade najszybciej w niedziele, pewnie bedzie zamkniete ale zobacze adres i dam znac... tyle narazie z mojej strony... daj tez ten temat na forum golfa tam jest wiecej osob z wrocka juz u nas
Pozdrawiam
_________________ MNÓSTWO WYJAZDÓW, TYLE SAMO POWROTÓW
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-06-04, 20:20
A ja bym jak najprędzej poszedł na policję podając te wszystkie fakty. Im szybciej to zrobicie tym lepiej - jeszcze jest szansa złapać oszusta. Poza tym może jest więcej takich osób jak Wy.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-06-04, 23:44
Na kulasach staniesz i zaczniesz szkitami machać, to zaraz kolesia powalisz jak dwa razy z gipsu dostanie
Nieprzyjemna sytuacja zenith oby się wszystko pozytywnie zakończyło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum