powiem tak dosc czesto z przyjaciółka jedziemy sobie do np. lasu
i w wiadomym celu chce obalic jej siedzenie by mogła sie wygodnie połozyc i tu zaczyna sie problem
z tego co wiem to wetki wszystkie maja pokretła a ja bym chciał przerobic siedzenie tak zeby obalało sie tak jak np. w polonezie czyli chwytam za wajche i obalam
prosze o pomoc bo nie dosc ze mam krecic kiera to jeszcze tym kułkiem mam a jak o tym pomysle to mi sie juz nie chce
moze ktos juz robił cos podobnego i chodzi oto zeby zaraz całego siedzenia nie rozwalac bo lubie swoje siedzenia nie jedna panne maja na sumieniu
Ostatnio zmieniony przez sajmonmuwi 2010-03-10, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
tak a ty bys chciał jezdzic polonezem i w nim wiesz?
ja tam weciaka nie raz chrzciłem i mam z nim duzo wspomnien a po drugie tylko w nim sie najlepiej bawie
łatwo sie mowi gozej w praktyce
widze ze chłopaki mało ześta sie bawili z tyłu to moze jak ktos ma 120 wzrostu to tak ale ja mam 180 i na kanapie mozna sie połamac
dosc czesto z przyjaciółka jedziemy sobie do np. lasu
i w wiadomym celu chce obalic jej siedzenie by mogła sie wygodnie połozyc i tu zaczyna sie problem
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
fakt pod tym wzgledem polonez prowadzi w rankingach ale były też 126p i było dobrze więc nie ma co narzekać na ventka poki co pozostało nam krecenie kółkiem
_________________ VENTOCAFE daje rade...
Ostatnio zmieniony przez zlotykamil 2010-03-10, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-03-10, 21:23
co za temat
sajmonmuwi napisał/a:
wy tu się śmiejecie a ja poważnie myślałem ze mi ktoś tu doradzi a nie zrazi
Ja jak to czytam nie mogę być poważny No to żeś mnie rozbawił na koniec skopanego dnia
A tak trochę na temat powiem, że...... nie mam pojęcia jak się takie udogodnienia robi
sajmonmuwi, w peugeocie 206 tez masz na wajche pomodz sobie z siedzeniami
albo drugie wyjscie zdemontuj samo kolo plastikowe zamontuj jakis silniczek zamiast tego i masz elektrycznie
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Ostatnio zmieniony przez sluga 2010-03-10, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Zaloz sobie z golfa 3d albo cabrio i przerob dzwignie skladajaca fotel do przodu, to do tylu
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Hhehhe no temat niezly:)
A w temacie to pomysl z silniczkiem bardzo dobry i w miare prosto chyba wykonalny. Trzeba by popatrzec ale to bylby dobry bajer:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum