mam lampy in-pro 4 x soczewka na mijania mam założony xenon i kupiłem na drogowe i teraz pytanie czy można tak zrobić by na drogowych świeciły wszystkie 4 soczewki czy jest jakiś patent na to by nie wyłączały się mijania ??
_________________ VW Vento GT
Ostatnio zmieniony przez Lwomati 2010-06-29, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
czy można tak zrobić by na drogowych świeciły wszystkie 4 soczewki
też się kiedyś nad tym zastanawiałem. Zrobić na pewno można, ja się na elektryce nie znam, więc nie wiem jak. A zauważyłeś, że jak przytrzymujesz manetkę w pół przełączeniu na drogowe to świecą wszystkie 4 Można pokombinować przy przełączniku lub przy samych lampach.
zeniTh, to zaś bym musiał kupić inne lampy
Lwomati, jak przełącznik jest w połowie to świecą 4 to prawda
Raziel500, słyszałem o patacie na mostek ale elektryk mi powiedział ze spali się instalacja na pewno . i myślałem jeszcze o przekaziniku to mogło by zdać egzamin
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2010-06-30, 14:04
misiekust napisał/a:
słyszałem o patacie na mostek ale elektryk mi powiedział ze spali się instalacja na pewno
bzdura nic się spali. W skrzynce bezpieczników wkladasz zworkę, chodzi o tą z prawej strony w gnieździe na przekaźnik przeciwmgielnych widać na fotkach w tym temacie http://www.google.pl/imgr...%26tbs%3Disch:1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum