DO CHABOWSKI CZYLI MAM ROZUMIEĆ ZE TAKIE JA W VENTO Z TYŁU MA POPIELNICZKĘ , DALEJ W STRONĘ KIEROWCY JEST JET TAKI NIBY KOSZYCZEK GŁĘBOKOŚCI NA OKOŁO 6 CM. JA TAM CHOWAM DROBNE NA WÓZEK DO MARKETU I DALEJ JEST RĘCZNY , POD NIM JEST LEKKIE WGŁĘBIENIE , NAPEWNO CHODZI CI OTO CO NAPISAŁEM , JEŻELI MOŻESZ DAJ FOTKĘ NA FORUM ,JESTEM W STANIE CI TO ZAŁATWIĆ ALE DOPIERO W NIEDZIELĘ BĘDĘ NA GIEŁDZIE .
jak będzie ladny nie podrapany i skórka na oslonie dźwigni hamulca ręcznego bedzie ok
to w granicach 50-60 zeta albo samą skórke bo moje maluchy chodzą po całym samochodzie i ja podarły pozdrawiam jak znajdziesz to pisz sms 500-38-38-03
OK A JAK SKÓRKI NA TUNELU NIE BĘDZIE TO TEŻ MAM BRAĆ JAK BĘDZIE ZA 50-60 ZŁ TO MUSZĘ WIEDZIEĆ JAK ZNAJDĘ TO ZARAZ NAPISZĘ SMS A TEAZ SIĘ ZASTANÓW NAD TĄ SKÓRKĄ
[ Dodano: 2006-11-28, 20:46 ]
JESTEM CO NIEDZIELE NA GIEŁDZIE JAK SIĘ NIE DOSTANIE W TĘ NIEDZIELĘ TO T W NASTĘPNE NAPEWNO COŚ SIĘ ZNAJDZIE TYLKO CIERPLIWIE PROSZĘ POCZEKAJ OK
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-11-28, 23:43
chabowski napisał/a:
w granicach 50-60 zeta
małe szanse, za takie pieniądze nie kupisz i to jeszcze ze skórką na ręcznym... Dobrze jak trafisz za tyle same plastiki, chociaż też nie podejrzewam, zobacz po ile schodzą same popielniczki a co dopiero cały tunel...
do CABOWSKI TAK JAK PISAŁEM CI SMS-a podam CI NR. DO TEGO FACETA 602 777 572 ON MA TUNEL DO WV VENTO FACET JEST Z MALBORKA ROZMAWIAŁEM DZIŚ NA GIEŁDZIE PRZY SOBIE NIE MIAŁ ALE MA NA SKŁADZIE U SIEBIE ,ZAJMUJE SIĘ SPRZEDAŻĄ UŻYWANYCH I NOWYCH CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH AUDI,VOLLKSWAGEN,MERCEDES. P.H.U. "EUROCAR" KRZYSZTOF TUŁODZIECKI 82-200 MALBORK UL. BOCZNA 7 . MOŻESZ SIĘ Z NIM DOGADAĆ NA TEMAT TUNELU .DAJ ZNAĆ .
[ Dodano: 2006-12-03, 20:46 ]
PRZEPRASZAM MA BYĆ CHABOWSKI SORY
Silnik: VR6
Wysłany: 2006-12-03, 23:33
ja tu nie wprowadzam regul wiec nei musisz sie stosowac do tego co pisze.. wyrazam swoje skormne zdanie co oznacza pisanie wielkimi literami i ze mi osobiscei duzo latwiej sie czyta malymi nie musisz sei obrazac...
_________________ www.vwVento-Fans.com
...najlepsza strona i FORUM miłośników VW Vento!!
www.mapet-TUNING.com
Strona i sklep dla pasjonatów tuningu...
zawieszenia sport, lampy, grille, dystanse, śruby i inne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-04, 00:55
WOLF1955 napisał/a:
masz racje lepiej się czyta
Już ktoś chyba pisał dużymi, nie Banderas? Też uważam, że lepiej się czyta jak jest napisane małymi literkami i tak jak Mapet napisał w necie drukowane litery oznaczają krzyk.
Fajnie że wszyscy się rozumieją i dogadują No w końcu Ventka nas łączy
do Spyro dzięki za pomoc w znależienie dostępu w poszukiwaniu napisu vento glx znalazłem w Łodzi na ul Przybyszewskiego już mam przyklejony.Dzięki za pomoc a mówili że nie ma tego nigdzie a jednak sprowadzili z Austrii cena też ładna 54 zł ale mam jeszcze raz dzięki sprawiło mi to wiele radości i ventka teraz ma wygląd jak nowa od tyłu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum