Z wielkim bólem, ale niestety, muszę pogodzić się z tym faktem. Chcę sprzedać swoje vento. Rocznik '92, 1.8 zagazowany (ble...). Wszystko w moim temacie jest w dziale nasze ventki gdzie opisane wszystko jak wkładałem w ten samochód mnóstwo serca i pracy. Oczywiście blacharka do poprawek, standardowo chwyta w newralgicznych dla tego samochodu miejscach. Fajnie jakby się znalazł jakiś kupiec. Cena, nie wiem... żeby podać to 4500 ale na więcej nawet nie liczę. Nawet na tyle nie wiem czy warta. Ma parę mankamentów, ale wszystko opisane w temacie więc nie chce mi się powtarzać tego ponownie. jeszcze się nie pali ze sprzedażą, po prostu zawczasu napisałem czy jakieś zainteresowanie będzie tym obiektem.
Wiesz, nie każdy ma zamiar trzymać auto dla tradycji czy sentymentu. Ja bynajmniej nie. Chyba, że by mnie stać było na utrzymanie dwóch samochodów. Ale niestety, tak nie jest. Po prostu swoje już wyjeździło, wystarczająco dużo w niego włożyłem. I wystarczy, bo jak każde stare auto, to skarbonka bez dna, a nie ukrywajmy, 18 lat to już nie młodzieniec, swoje już wyjeździło.
Nie ma co tu się zastanawiać. Decyzja zapadła ostatecznie i nie ma czego żałować. Auto ubezpieczenie ma opłacone do kwietnia 2011r., przegląd do października 2010r. jeszcze trochę gratów się znajdzie od venciaka, jakieś tam pierdoły co już tylko leżą i się walają, a szkoda było wyrzucić. Później wstawię fotki.
Troche brudny, ale takie aktualne fotki z marszu
Oczywiście mam posiadam komplet opon zimowych na felgach 13" i też je daję. A tu założone są toyo proxes t1r kupione nówki, a mają około 3 lat ale w bdb stanie starczą na wiele sezonów jeszcze
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2010-05-29, 15:31, w całości zmieniany 2 razy
Poduszki nigdy nie było. oryginalnie w tym miejscu tego dolnego schowka była taka półka, ale wywaliłem ją i założyłem o wiele praktyczniejszy schowek, właśnie z wersji pochodzącej od auta z poduchą. Pasuje, jest praktyczniejszy i więcej miejsca na duperele jest.
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-05-29, 20:38
sory za OT własnie chcialem sie pytac czy da rade bez problemu dołożyc schowek ten na dole widzialem ze Wąski ma i Ty tez Sebek masz zawsze mnie to zastanawiało
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
UWAGA
Autka jeszcze nadal nie sprzedałem, więc jeśli do zakończenia aukcji nie uda mi się go sprzedać, będę robić wszystko, aby się udało sprzedać, możliwe, że jak najtańszym kosztem, bo dwa auta to za dużo mieć na podwórku, więc te wszystkie klamoty, gadżety, co wymieniałem, dokładałem, bym mógł wywalić i sprzedać
m.in:
-alusy z oponami
-boczki bagażnika
-podbitkę
-podłogę bagażnika i próg ten gruby plastikowy
-schowek pod airbag
-halogeny
itp.
Ale to wówczas, gdy nie uda mi się auta pogonić...
Wszystko podam dopiero dokładnie, jeśli auta nie sprzedam, żeby póki co nikomu żadnej nadziei nie robić, wtedy zrobię osobny dział, żeby w tym samym temacie nie pisać...
Nie, nie na części, w całości, tylko te pierdoły, które sam dokładałem, to osobno najwyżej sprzedam jak się kupiec na auto nie znajdzie, bo i tak nikt na to nie patrzy co włożyłem w niego i nie zwróci mi się to.
To znaczy na części nie, tylko te klamoty co sam powkładałem to raczej je sprzedam.
Halogeny chciałem wykręcić i nie daje rady, bo śruby strasznie skorodowały i nic z tego. Jutro jeszcze spróbuje powalczyć z nimi, bo dziś tylko psiknąłem WD40 po nich, by odtajały. Schowka wykręcać nie będę, bo jak mi na szrocie krzyknęli 40 zł za ta półeczkę, to ja dziękuje, co to za interes. W sumie to tylko same alusy dziś ściągnąłem, i przy okazji zakładania stalówek ułamałem dwie śruby. Aha, no i całe wnętrze bagażnika z dywanikowego wymieniłem na te piankowe, więc tamto też jak ktoś będzie chciał to mogę sprzedać. Jutro najwyżej zrobię osobny temat na te klamoty.
Halogeny chciałem wykręcić i nie daje rady, bo śruby strasznie skorodowały i nic z tego. Jutro jeszcze spróbuje powalczyć z nimi, bo dziś tylko psiknąłem WD40
działaj Sebus bo haluski sa cenne ...i mam na nich chrapkę
sebastian napisał/a:
całe wnętrze bagażnika z dywanikowego wymieniłem na te piankowe, więc tamto też jak ktoś będzie chciał to mogę sprzedać.
i jaka cene proponujesz Sebus za komplet
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum