Wysłany: 2010-07-25, 13:07 Powyżej 3000RPM nie ciagnie Vento 1.9TDI 90KM 1Z
Witam mój Ventyl do 3000 RPM jedzie jak szalony ale powyżej już nie chce, jest to bardzo niebezpieczne i denerwujące podczas wyprzedzania, może ktoś miał podobny problem bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję za odpowiedzi
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Hejka Venciarze rozwiązałem swój problem dotyczący słabej mocy po wyżej 3000 RPM wiecie co było? zapchany katalizator teraz auto zbiera się 10 razy lepiej niż przed tem dzięki za pomoc wszystkim i pozdrawiam. VENTO to wspaniałe samochody
Siema wszystkim po raz kolejny jak widać w tytule mojego tematu problem mój polegał na braku przyspieszenia mojego Vento powyżej 3000 obrotów pierwszą z moich napraw było usuniecie kompletnie zapchanego katalizatora i już był efekt mojej pracy ale powiem wam że znalazłem jeszcze jedna przyczynę braku przyspieszenia a co za tym szło i prędkości maksymalnej a mianowicie był to kompletnie zapchany kolektor ssący w moim silniku po wyczyszczeniu i tej części moje auto jedzie jak rakieta w stosunku do mocy którą ten silnik osiąga hehe pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum