Siemanko. kto robił hamulce z przodu do venciaka? macie rozeznanie jaki jest koszt calkowity czyli dobre tarcze i klocki?a jaki koszt tyłu jest? CHCE ŻEBY BYŁY I G Ł Y...
Pozdrawiam wszystkich i dzieki za odp
Czemu zamieściłeś temat w dziale tuning? Chcesz zmienić hamulce na jakieś zmyślne typu nacinane, nawiercane, tytanowe?
Jeżeli chcesz sprawdzić jaki jest koszt tarczy i klocków to przeszukaj allegro, albo np. wejdź na stronę intercars.com.pl i u nich w katalogu sobie zobacz. Wszystko zależy jaką firmę wybierzesz, bo może kosztować od 70zł do 1000zł za jedną tarczę
Jedynie co mogę doradzić to nie polecam zestawów Brembo + Ferodo
A jeżeli nie masz "igieł" u siebie to może jest inny problem nie koniecznie związany ze zużytymi hamulcami. Słabe serwo, wycieki też mają wpływ na hamowanie.
osobiście tego nie doświadczyłem, ale widziałem na własne oczy pokrzywione tarcze brembo. Nie raz po tygodniu jazdy nadawały się na śmietnik. A o ferodo dużo się negatywnych opinii naczytałem. Nawet Bradley może coś o tym powiedzieć
Wez zestaw ate pd+ klocki ate i bedziesz zadowolony.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum