Witam!!!
Mam takie pytanko ostatnio jechałem do warszawy na ulice Roentgena czy jakoś tak i od Piotrkowa do tamtego miejsca jadąc pierw przez Piaseczno a później z powrotem przez Warszawę ventka spaliła 6.5 litra dużo czy w sam raz? po trasie leciałem w przedziale 90-110 (w miejscach gdzie bylo foto to mniej)
a jak sie sprawdza turbo? bo oglnie tomam do wymienienia rozrusznik i sprzeglo chyba bo jak zapalam to takie tarcie po zapaleniu przez sekunde slychac a pozniej jak jade i zmieniam biegi i np ruszem na malych obrotach to rzeszenie sprzegla slychac
Silnik: 1.8narazie;] Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 762 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2010-09-26, 17:22
Myślę że przy dobrych wiatrach ok 50-80zł ale warto bo wiesz na czym stoisz , moze się okazać np że lepiej się auta niedługo pozbyć ... ale to raczej nie możliwe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum