witam.
mam taki problem a mianowicie podczas jazdy na wprost telepie mi kierownica jakby kola byly niewywazone
kola sa wywazone, druga pompa wspomagania.
odziwo na zakretach nie telepie.
czy to moga byc przeguby zewnetrzne? przebieg 242 tys km.
a sprawdzałeś opony czy gdzieś bąbli, wybrzuszeń nie mają?, może felga któraś jest krzywa? Powiesz pewnie, że gdyby tak było, to nie dałoby rade koła wyważyć... oczywiście, ze da radę, ja miałem jedną oponę z wielkim bąblem, wybrzuszyło ją, to też myślałem, że nie wyważona (bo też biło strasznie). Wyważyli mi i wg wyważarki było wszystko w porządku, ale dalej biło. Obejrzeli oponę, a ona jak ósemka chodziła.
Najpierw sprawdz opony jak to nie beda one to moga byc przegłuby. Kolega miał podobny przypadek przy predkości ok140km to tak trzesło kierownica, że aż deska sie trzesła hehe ale wymienił i jest ok pozdro
Najpierw sprawdz opony jak to nie beda one to moga byc przegłuby. Kolega miał podobny przypadek przy predkości ok140km to tak trzesło kierownica, że aż deska sie trzesła hehe ale wymienił i jest ok pozdro
MIAŁEM PODOBNY PROBLEM I OKAZAŁO SIĘ ŻE JEDNA FELGA JEST ZAGIĘTA OD ŚRODKA
_________________ nie odwracaj się, póki jeszcze nie wiesz czego potem zechcesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum