Wysłany: 2006-12-12, 10:18 [SPRZEDAM] lub zamienię radyjko.
Mam do sprzedania lub zamiany radyjko z kaseciakiem oryginalny Panasonic z RDS. Osobiście je kupiłem 3 czy 4 lata temu w Awansie. Było mało używane. Magnet prawie wogóle. nigdy nie usterkowało. Leżało w szafie prawie 2,5 roku. Jest w stanie idealnym. Ponieważ w Oplu Omedze miałem radio wbudowane. Aktualnie od 1-go października tego roku mam je w moim Ventylku. Chętnie bym się zamienił na radyjko, też w bardzo dobrym stanie z CD i MP3.
Pozdrawiam wszystkich miłośników Ventylków.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-12, 23:20
Gienek napisał/a:
Przepraszam Spyro
Nie ma za co, poprostu każdy o tym zapomina, dlatego napisałem tak...
A co do ceny, to najlepiej podaj model radyjka, to sprawdzi się na Allegro i już, Ale coś czuje że 160 zł to będzie ciężko dostać, biorąc pod uwagę, w jakich cenach są radia z CD a nawet z mp3. Dla porównania CI powiem, że w lutym, jak moja szanowna Rodzicielka kupiła sobie nowe autko sprezentowałem jej kaseciaka Philipsa ze zdejmowanym panelem, rdsem i innymi bajerami, a dałem za niego całe 40 zł Oczywiście w stanie idealnym, tyle, że bez pudełka, ale takto komplecik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum