witam.
polamaly mi sie zaczepy w lampie prawy przod.chcialbym kupic lampe z wersji angielskiej bo sa tansze i tylko przelozyc ta czesc z zaczepami.czy bedzie tak pasowalo?
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-10-16, 09:55
kolego a ile kosztuja lampy angielskie czy wogóle opłaca ci sie w to bawić bo powiedzmy za lampe dasz 30zł,musisz kupić do tego jakies szkło bo od anglika w inna strone załamuje światło czyli koszt okolo 25zł( klosz firmy DJAUTO) i do tego sylikon zeby przykleic nowe szkło czyli całkowity koszt to okolo 60zł . a ori lampe z eupopejczyka mozna wyrwać juz za 80zł-100zł wiec chyba nie opłacalne to jest i do tego z przerobka angielskiej musisz sie troche pomeczyc z rozklejaniem i ewentualnie czy po sklejeniu nie bedzie ci parowała( bardzo czesto tak jest)
takie moje zdanie : lepiej kupić ori Hella
pozdrawiam
Tez mi sie wydaje ze lepiej kupic oginal Helli od euopejczyka. To wcale nie jest taki duzy koszt.
Ponizej pierwszy lepszy link z allegro, sam zobacz.
http://allegro.pl/vento-1...1255103728.html
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-10-16, 10:29
Rafik napisał/a:
Vento-Łukasz, ale kolega chce zamienic tylko zaczepy szkło i wszystko inne zostaja z europejczyka
żle zrozumiałem troche ale dalej chyba nie jest to opłacalne zeby rozbierać lampe bo ten link co wyżej to jest lampa z anglika i koszt to 50zł
a wez niech przy rozklejaniu starej mu peknie klosz to znow dodatkowy koszt ni i jak pisałem po sklejeniu moze parować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum