vaga do vento i audi ze znajomym i mam pewien problem bo do jego audi 80 jest przejsciowka ale w mojej ventce jest jakis taki kawdratowy wtyk i nie wiem czy też musze miec przejsciowke czy nie? (96 rok 1.9.tdi, 90 km)
czy ten by pasowal co prawda pisze ze do vw od 1990 do 2004 pasuje ale nie wiem.
http://allegro.pl/vag-kkl...98.html#gallery
luknijcie i poradcie:) jezeli cos to moge zdjecie wysłac swojej koncowki na meila:)
[ Komentarz dodany przez: cinek82: 2010-10-24, 11:23 ] dodałem screen'a.... tak dla potomnych
Ostatnio zmieniony przez cinek82 2010-10-24, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
Raczej prostokatna?
Kolega z audi ma OBD 1 (2 male wtyki), ty masz OBD2 jedna wtyczka.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-10-24, 11:17
No Ty masz OBD II a tak jak bradley mówi kolega w audi ma OBD I. Tan zestaw który pokazałeś będzie pasował i do Ciebie i do kolegi, tzn do Waszych foorek
a czy tym vagiem moza z licznikiem po kombinowac?? a i jeszcze moze sie zna ktoa na liczniku bo u mnie sie wyswietla tam gdzie przebieg jak wlacze zaplon 10 02 a wczesniej bylo eco i 10 01
Moze byc nawet w gazie Ale w tamtym silniku nie sprawdzi nic procz absu, poduszek, immo
kikan82 napisał/a:
zaplon 10 02 a wczesniej bylo eco i 10 01
search: inspekcja olejowa
Do tego nie potrzebny jest kabel.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum