Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-11-11, 11:27 Nowi Ventomaniacy
Koledzy i Koleżanki. Z wielką przyjemnością mam zaszczyt przedstawić nowych Ventomaniaków. Koledzy z GT pewnie mnie zrugają że na spocie nic nie powiedziałem (Gavel - sorki) ale okoliczności były bardzo skomplikowane. Maluszki planowo miały przyjść na świat w pierwszym tygodniu grudnia ale w wyniku nieprzewidzianych okoliczności rozwiązanie nastąpiła przez CC w 29 tc.
Dnia 14 września o 9.19 jako pierwsza przyszła na świat Hania
Ogłoszenie tej szczęśliwej nowiny było podyktowane stanem zdrowia córki. W chwili obecnej dzieci jeszcze przebywają na oddziale Neonatologi Noworodka w szpitalu na Gdańskiej Zaspie. Patryk już się szykuje do opuszczenia szpitala. Hania ze względu na przebyte operacje jeszcze przez jakiś czas pozostanie na oddziale pod opieką lekarzy i pielęgniarek.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-11-12, 10:10
No gratulacje I niech Hania jak najszybciej wraca do zdrowia
A tak przy okazji może my sobie zrobimy spocik pod szpitalem, bo ja teraz do poniedziałku (jak wszystko dobrze pójdzie) to tam pewnie codziennie będę
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-11-12, 15:19
Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa. Synek chyba się zbuntował i nie chce Hani samej zostawiać w szpitalu bo przez ostatnie 3 dni przybrał na wadze 30 grasm , wcześniej po 30-40 dziennie
cinek82 napisał/a:
A tak przy okazji może my sobie zrobimy spocik pod szpitalem, bo ja teraz do poniedziałku (jak wszystko dobrze pójdzie) to tam pewnie codziennie będę
Ciekawie brzmi Tylko wiesz jak ciężko zaparkować pod szpitalem na Zaspie. Masakra, a niektórzy tak parkują ze ich tylko . Mamy nadzieję że nic złego nie dzieje się z dzidziusiem.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2010-11-12, 23:53
Nie już nic złego, opisałem sytuację w temacie GT, a co do parkowania to masz rację parking nie wielki jak na taki szpital a ludzie się rozstawiają jak na teraźniejszych egzaminach na kat "B" tak co by dali radę z każdej strony drzwi otworzyć na oścież
Wysłany: 2010-11-29, 20:48
Z połowiczną radością chciałbym ogłosić że synek od środy czyli 24 listopada jest już w domku.
Niestety u Hani znowu pojawiły się problemy z brzuszkiem. Dzisiaj miała kolejny pakiet badań. Wcześniejsze wyniki nic nie wykazały. Wszyscy i się zastanawiają co może być ale na razie Czekamy do środy na posiewy z dzisiejszych badań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum