witam
mam takie sobie pytanie
czy są na rynku lampy led do tylu oczywiście do ventyla ?
jakoś tak mnie ostatnio naszło żeby to sprawdzić ale nic nie znalazłem nawet na e-bay
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
ale czemu ledy z tyłu to żadna wioska wg. mnie, poza tym lepiej świecą i oszczędność energii jest poza tym wszystko zależy od stylistyki lampy a nie od ledów ;P
Silnik: AEY Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 406 Skąd: WPU
Wysłany: 2010-11-28, 15:03
no może gotowych lamp led i nie ma ale są zamienniki żarówek ze zwykłych na led więc jak ktoś chce to wymiana i już a co do wyglądu to o gustach się nie dyskutuje mi osobiście to nawet się podoba takie rozwiązanie
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-11-28, 22:21
pawel39106 napisał/a:
Ledy z tyłu to żadna wiocha ale przy audi a nie przy vencie
zlotykamil napisał/a:
i bardzo dobrze! mnie osobicie draznia ledy i mam nadzieje ze nigdy nie zaczna tego robic do naszych autek
Popieram Zenith nie rob tego wystarczy ze audi wypuscilo w seri auto z ledami gdzie w audi jako tako to wygląda przy nowej stylistyce auta to juz kazdy chce miec ledy a mnie juz czasami drazni kazde auto z ledami coraz wiecej tego
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Przeciez sa "tjunkink" led lampy do vento. Jak wyglada mowic chyba nie trzeba
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Przeciez sa "tjunkink" led lampy do vento. Jak wyglada mowic chyba nie trzeba
no to w końcu są czy nie ma ?
nie chodzi mi o ledy do jazdy dziennej, a tylne lampy led
Rafik napisał/a:
Zenith nie rob tego wystarczy ze audi wypuscilo w seri auto z ledami gdzie w audi jako tako to wygląda przy nowej stylistyce auta to juz kazdy chce miec ledy a mnie juz czasami drazni kazde auto z ledami coraz wiecej tego
a czy ja pisze, że chce zakładać ?
poprostu założyłem temat, żeby się dowiedzieć czy takie coś istnieje, a jak istnieje to jak wygląda a tu od razu fala sprzeciwów, nie rozumiem dla czego ?
nie macie nic ciekawego do powiedzenia w temacie to po co ten OT ?
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-11-28, 22:41
zeniTh napisał/a:
a tu od razu fala sprzeciwów, nie rozumiem dla czego ?
i tu sie z Toba zgodze kupa sprzeciwu ,a przeciez lampy moglyby byc np.całe czarne lub całe czerwone Ledy daja duzo mozliwosci
tak jak kiedys było ze "aniolki" to pasuja tylko do bmw a w innych autach to wiocha
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
LED czy nie LED ale jedno sie nasuwa.... hahahahahhahahaha
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
dokładnie, tak jak Arek pisze, to lexusy a nie ledy, kolejny off top ;/
nie wiem po co ciągnąć dalej ten temat, jak większość włazi z butami po ty tylko, żeby napisać bezsensownego posta
;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum