Silnik: 2.0 ABA Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 28 Paź 2009 Posty: 78 Skąd: Chełm
Wysłany: 2011-01-16, 21:37 co sądzicie o tych felgach?
Witam, jak wyżej: co sądzicie? interesują mnie te trzy modele...
Warto? czy to może tandeta, która pęka lub sie gnie na pierwszym lepszym dole...
albo moze rzuccie cos od siebie
wszystkie sa za waskie opona nie bedzie ladnie na nich wygladala tz jest zasadnicze pytanie jaki profil opony bys chcial zalozyc czy zalezy na wygodzie czy na ladnym wygladzie jak na wygladzie to zdaje mi sie ze najmniej 8 cali szerokosci felgi musisz szukac
Ja mam 205/55/16, a szerokość to 6.5 i bardzo dobrze wygląda (z resztą to seryjne koło). Do jazdy normalnej w zupełności wystarczy, bo niektórzy lubią efekt naciągniętego kapcia z tego co widzę. osobiście mi się podoba ta felga z trzeciego linku. Aczkolwiek, co oryginał to oryginał. na ori w nie jedną dziurę wjechałem i żadnego śladu czy skutku ubocznego nie widać i nie czuć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum