Silnik: 1.8 Pb +LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 353 Skąd: WG
Wysłany: 2011-01-20, 16:47 Orzeczenie przy stłuczce
Witam. Dzisiaj wyjezdzając spod szkoły moj veciak był sprawca kolizji drogowej. Udrzyłęm gościa wlaczajac sie do ruchu tyłem w jego prawe tylne drzwi. Doszlismy do wniosku ze najlepszym wyjsciem bedzie napisanie orzeczenia.. Ktoś mi powie dokladnie na temat orzeczenia? Bedę gdzieś "ciągany" Ja jestem jako sprawa niestety.. Jezeli ubezpieczenie stoi na poprzednigo wlasciciela bedzie on mial jakies problemy przez to czy z chwila kupienia auta jest ona przekazane automatycznie na wlasciciela aktualnie pojazdu czyli mnie?
_________________ SKUP TELEFONÓW: NAJLEPSZE CENY!! DOJAZD DO KLIENTA. NAPRAWA, SIMLOCKI ETC.
Silnik: 1yz ? Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 229 Skąd: Gliwice / Raamsdonksveer NL
Wysłany: 2011-01-20, 18:14
Miałem kiedyś to samo tzw ze ubezpieczenie było na starego właściciela i nic mi do domu nie przyszło a były moje dane. Po jakimś czasie przepisałem ubezpieczanie i nie było problemu
Silnik: 1.8 Pb +LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 353 Skąd: WG
Wysłany: 2011-01-20, 18:55
Podobno 10% zniżek idzie w takim przypadku.. Ja mam 4 samochody w domu na Ojca. i na niego sa znizki. wyjdzie po jakies 50zł wiecej na ubezpieczenie na kazde auto. No ale jezeli nic nie bedzie to dobrze. A wiecie moze ile mniej wiecej kosztuje autocasco?
_________________ SKUP TELEFONÓW: NAJLEPSZE CENY!! DOJAZD DO KLIENTA. NAPRAWA, SIMLOCKI ETC.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-01-21, 00:37
dikus14 napisał/a:
A wiecie moze ile mniej wiecej kosztuje autocasco?
matbin napisał/a:
chyba na Vento nie wykupisz AC bo to za stare auto tak mi sie wydaje ale nie wiem niech wypowie sie ktoś kto sie na tym zna
Dokładnie nie wykupisz AC na samochod starszy niz 10 lat ,kiedyś jeszcze "Warta" oferowala ale mieli masakryczne stawki (czy jeszcze maja taka oferte to nie wiem)
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum