tym razem jak wiecie od pewnego czasu jezdze francuzem Peugeot 406.
rok 1998(pierwsza rejestracjia 99)
2.0 16v 136 konikow
wyposarzenie:
2x Airbag
abs
el szyby
podgrzewane fotele
tempomat
welurowe fotele
wstawki drewniane
tak wygladal 3 dni po zakupie gdy mial robiony ostatni serwis na koszt sprzedawcy
Po miesiacu czasu 406 dostal felgi
miedzy czasie dostal nowy sprzet audio ktory jest zakupiony ale non stop w trakcjie podlanczania
radio pioneer mvh-8200
glosniki w dzwi magnat new edge 216
dla magnatow wzmacniacz edition two(jeszcze nie podlonczony)
w tylna polke jajka pioneera nie pamietam modelu
w bagazniku jest magnat ad 130 i wzmacniacz edition four ltory jest zaslaby troche
jeszcze trzeba dokupic kondesator i to jakos zabudowac i podlaczyc do konca jak natura przykazala.
w miedzy czasie uzytkowania niestety listwa zaplonowa sie popsula
i najgorsze, jak wracalem z polski 2tyg temu pompa paliwa popsula sie i niestety 1000euro poszlo na adac
teraz obecnie autko wyglada tak:
aaaa bym zapomnial, jak bylem w polsce peugeot dostal ciemne szybki
a za 406 widac moja firmowa almera 2,2 di 16v domagala sie dzis servisu
niedlugo wiecej fotek 406
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Ostatnio zmieniony przez sluga 2011-02-07, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
przyjemny franzuz, szkoda, że trochę dał się już we znaki, no ale oby dalej sprawował się bardzo dobrze, ja bym poszukał mu koło 17" i obniżył znacznie
co do kola to te 16 co mam to zostana podobaja mnie sie, co do znacznej gleby hmm nie umiem na takiej jezdzic hehe, ta almera ma twarde zawieszenie i jakos nie moge sie przyzwyczaic a co dopiero jak by byl gwint...
kurde przez przypadek 'ignorowalem jeden wpia jak to mozna anulowac?. procz tych usterek co mialem i kosztow z tym zwiazane to tez chwale, i racjia auto wygodne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum