Portzebuje zdjecia lampki ze sterowaniem szyberdachu elektrycznego w Vento. Prosil bym kogos o foto kto ma Vento z el. szyberdachem i jak to wyglada w podsufitce.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-03, 16:22
a że tak zapytam po co Ci to?
Ogólnie to chyba wszystkie Ventki, które mają szyber mają go sterownego elektryczne ale jak wiadomo nasze Ventki lubią nasz zaskakiwać dlatego mówię CHYBA. W każym bądź razie ja się jeszcze nie spotkałem z oryginalnym manualem w Vento.
Ale z tego co wiem to są różne rodzaje tych przycisków sterowania elektrycznego.
Ja mam akurat taki:
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-03, 23:30
-pawlo111 napisał/a:
nie mam tego plastika za lampka
czyli masz teraz dziurę w podsufitce tak
Na allegro jest kilka takich lampek razem z przyciskami do sterowania szyberdachu więc wg mnie nie ma problemu. Np. ta aukcja którą Ci podałem w poście powyżej.
Dla jasności: golf 3 i Vento to pod tym względem to samo
mam dziure jak holera. brakuje mi tez tego plastika prostokatnego nad lampkami. Musze sie dobrze przyjrzec tez lampce z przyciskiem do otwierania szybra.
a wiecie jak sprawdzic takie cos...
mechanizm elektrycznego otwierania szybra. Ten przelacznik w plastiku razem z lampka oswietlenia wnetrza. chodzi mi o to ze sa 2 rodzaje i nie wiadomo jaki podchodzi. Bo zamowic nie sztuka ale zeby to bylo jeszcze to a nie inne. Teraz nie mam przelacznika tylko zaslepke... poprostu wstawiona zwykla lampka od wersji bez szyberdachu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum