Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-02-05, 23:16
byłem, widziałem, w tej Ventce siedziałem
Z zewnątrz ładna i zadbana ale w środku....
. . . . .
. . . . .
Na tylnej kanapie to chyba nikt jeszcze od nowości nie jeździł. Dziś to w salonie VW nowe auta mają bardziej wysiedziane kanapy niż ta u Wolfa. Widać że autko zadbane. Gratulacje!
a z chęcią wbił bym się na spocik, tyle że już się umówiłem z kolegami że jedziemy w składzie: moja ventka, 2x golf III, volvo turbo oraz audica A4 wkońcu możemy wszyscy jechać!!
więc pozostaje mi tylko zobaczyć bagażnik na zdjęciach
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-05-10, 13:32
Albo w końcu zjawić się na spociku trójmiejskim Pewnie za miesiąc jak będzie pogoda to też się w inne miejsce niż Carrefour wybierzemy, to byś mógł zajechać. Dobra ale zrobiliśmy Wolfowi OT w temacie, on nas pozabija.
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-09-03, 14:00
siemasz wolfik. jak tam zupka z soboty rana ? dala sie zjesc ? i gdzie zes szanowna malzonke zgubil? i tak mi sie teraz skojarzylo zes ty samolotowy jest.... i Misiek tez. to wy chlopy caly zlot powinnisie razem za raczke chodzic i gadac, jak nie vento to samooooloti pozdro gosciu, do nastepnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum