Wysłany: 2011-05-27, 23:47 Co zrobić, żeby chodzil nieco głośniej :)
Witam! W moim Vento dzisiaj przepalilo sie złącze elastyczne i zaczal nieco glosniej chodzić i powiem, ze mi sie to spodobalo:D Musze to naprawic i tak bo smierdzi spalinami w srodku :/ ale co moge zrobic zeby troche glosniej chodzil? sa jakies patenty do diesla? Moze wyciąc katalizator jesli w ogole go mam
Silnik: AHU+ Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 1278 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2011-05-28, 17:20
szczerze mówiąc zaskoczyłeś mnie tym że chcesz mieć głośniej w aucie.... wywal katalizator i tłumik środkowy jak zostawisz sam końcowy to myślę że będziesz zadowolony a możliwe że autko będzie szybciej się zbierać (turbo może wcześniej wstawać)
no prosze to dobrze ze mowisz przemysle tą opcje, rzeczywscie teraz jakos lepiej sie wkreca tylko smierdzi strasznie i czuje sie jak bym garbusem jechal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum