Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-12, 19:27 WALENTYNKI
Moje drogie klubowiczki i klubowicze!
Już niedługo Walentynki. Abstrahując od kwestii czy słusznie przeniesiono to amerykańskie święto na grunt polski, czy nie, większość ludzi szykuje w tym dniu coś specjalnego dla swojej drugiej połowy. Proponuję, żebyśmy w tym temacie opisywali swoje pomysły na spędzenie tego święta.
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Hey.. Nie jestem klubowiczką ;D ale klubowiczem, więc do mnie poniekąd należało zorganizowanie Walentynek no i mój pomysł jest taki, jedziemy na dwa dni w góry na narty z dziewczyna do Korbielowa sroda i czwartek Jak to dobrze być studentemi mieć ferie ;P hehe Pozdro dla wszyskich... i udanych Walentynek życzę Wszystkim ...
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 132 Skąd: DĘBICA
Wysłany: 2007-02-12, 21:31
ja niestety jestem daleko od swojej panny wracam w piątek do domu i tez tak jakoś bede u niej a dzis wysłałem kase do kwiaciarni i ktoś jej dostarczy duzy bukiet a w piątek idziemy na jakiegoś romansa do kina póżniej na jakąś kolacyjke pozdrawiam
Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 291 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-13, 18:03
My ze Spyro szykujemy sobie romantyczną kolacyjkę w domowym zaciszu: świece, wymyślna potrawa ,dobre winko , romantyczna muzyka w tle i ........ Czego chcieć więcej
_________________ Gość, zapraszam do Stowarzyszenia Miłośników VW Vento "Volkswagen Vento Klub Polska"
Silnik: 1,9 tdi Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 243 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-14, 10:40
a moje Kochanie cos kombinuje, mimo tego ze jest baaaaardzo daleko na morzu... jestem badzo ciekawa co On tym razem wyczaruje... moze znowu niezapowiedziany powrót do domu - powrót-niespodzianka... ojjj kiedyś się przejedzie na tych niespodziankach
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-02-14, 11:39
arlosza napisał/a:
ojjj kiedyś się przejedzie na tych niespodziankach oczko
Arla, jak czytam Twoje komentarze malymi literkami i nie tylko to od razu buzia mi sie smieje jestes rewelacyjna
ja dostalam dzis od Gavla 20 pieknych roz - przywital mnie tak rano w pracy
do tego doszla jeszcze seksowna bielizna....
wiec wieczor chyba sam sie zaplanuje
A ja dzisiaj z roboty zszedłem o 17, a wyjechałem o 18:30 specjalnie jechałem 2,5 godzinny przez jakieś burbony z Łodzi, a wszystko przez to że zjechałem w jednym miejscu w złą drogę i już nie było gdzie zawrócić . Później w tych burbonach to myślałem że na noc zostanę bo wskazówka od ON opadała niebezpiecznie z minuty na minutę . I kiedy miałem już tego wszystkiego dość, i już byłem nadzwyczaj "zestresowany", pojawił się ładny duży znak że do głównej drogi już tylko kilka KM oraz 70 KM do Konina, a po chwili wyrosła na mej drodze Stacja Paliw Gnałem moim TaDkiem koło 150 km/h, a mgła mi nie była straszna. I tak więc w końcu po tej katorgi przyjechałem do mojego Aniołka A jutro na na 8 rano mam stawić się znowu w Łodzi, więc idę spać bo rano znów trzeba jechać
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-15, 23:00
No pewnieae niema kiedy zazwyczaj,poza tym jak bym codzinnie tyle jadł pił winko to szybko miał bym marskość wątroby No i poza tym w tym roku wszystko ja szykowałem, więc też mi się nie widzi pichcić i szykować codziennie
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-16, 00:14
arlosza napisał/a:
Madzia pewnie byłaby bardzo zadowolona
no jasne że była zadowolona, ale ja się naharowałem na maxa... Poza tym na dzień dzisiejszy ja od rana w robocie (biorąc pod uwagę kase to zadna robota:-( ), która jak narazie przechodzi do domu, a Madzia w domu się obija, więc ma więcej czasu...
Silnik: 1,9 tdi Pomogła: 7 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 243 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-16, 10:13
Andzia napisał/a:
a jak my, kobietki, robimy obiadki codziennie to myślisz, że nie harujemy
POPIERAM RECAMI I NOGAMI czyli tak zwana solidarnośc jajników
a tak na marginesie... juz drugi raz w tym miesiacu ściełam włosy - jak tak dalej pójdzie to do Spotu będę miała krótkie
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-17, 00:44
arlosza napisał/a:
to do Spotu będę miała krótkie
ja ci dam krotkie !!! jak wroce...a to juz niedlugo, to szlaban na wychodzenie z domu bedziesz miala. + szlaban na nozyczki !! + na fryzjerow!!!!! co to ma znaczyc ???
[ Dodano: 2007-02-17, 00:47 ]
dac babie miesiac wolnego i se wlosy (nalezace do nas- bo to dobro obupolne) bedzie scinala. nie do pomyslenia. to tak jak ja bym sie golil ... na nogach
Wysłany: 2007-02-19, 18:31
Eno, robię to ciągle, więc bez takich proszę... TO że Ty też cos pichcisz nie znaczy że robisz t ciągle i tylko sama, bo dobrze wiesz kto Ci w tym pomaga, co??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum