Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Cos puka Lewy przod
Author Message
collin31
Niedzielny kierowca

Silnik: 1.9 TD
Posted:    Coś puka Lewy przod [ !!! ]

Witam pisze z małym zapytaniem a odnośnie coś zaczęło mi pukać z przodu z lewej strony ale puka tylko wtedy gdy auto chodzi góra dol i nie mam pojęcia co to może być podniosłem maskę ruszałem autem i za bardzo nic nie widać a nie chce by mi stanął na drodze i mam nadzieje ze to nic poważnego może ktoś wie co to może być i gdzie szukać tego ????

hrubek18
Już prawie mieszkam w Ventce

Silnik: 1.9 TDI
Posted:     [ !!! ]

może być wylany amortyzator ewentualnie uszkodzona poduszka która trzyma amortyzator w kielichu , zobacz czy nie jest popękana

collin31
Niedzielny kierowca

jeżeli wylałby amortyzator, to obudowa byłaby lekko mokra, prawda? Jest totalnie sucho, a poducha jest w stanie bdb.

sebastian
Vento to ja!
Bora

[quote="collin31"]jeżeli wylałby amortyzator, to obudowa byłaby lekko mokra, prawda? Jest totalnie sucho[/quote]
Niekoniecznie. W ventce gdy padły mi amorki, to bujało jak na rodeo, a amorki suche. No ale jeśli by Ci pały amorki to by coś bujało mocniej, ale pukać też może. Albo sprężyna pęknięta...?

hrubek18
Już prawie mieszkam w Ventce

[quote="sebastian"] W ventce gdy padły mi amorki, to bujało jak na rodeo[/quote]
tez tak miałem jak mi padły a były suchutkie :)mogą też być wybite tuleje na stabilizatorze

collin31
Niedzielny kierowca

wszystko spoko tylko jak to ogarnąć by zobaczyć co to jest no jak miał bym wymieniać sprężynę czy amorka to muszę z jednej i z 2 to już wolał bym zakupić cały zestawi i wsadzić nowe gumy itp i zakupić gwint ale mam nadzieje ze do tego na razie nie dojdzie bo słabo z kasa to co radzicie jak mam to sprawdzić co to jest ????

Jakieś cenne rady ????

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: