Siemka, mam jedno pytanie. Zamierzam wymienić radio w moim Vento, ale że mam aktualnie nieco więcej gotówki niż przypuszczałem wiec chciałbym zaszaleć. Mianowicie, znajde gdzieś radio do Vento takie duże z dotykowym ekranem? Może nawet z systemem Android? Na internecie nie mogę znaleźć ale znajomy stwierdził że "nie potrafię szukać" i na pewno coś jest. Ja szczerze wątpie ale dla pewności pytam
nie znajdziesz dedykowanego radia bo takie nie istnieje, jedyna opcja to kupno radia 2 din i rzeźbienie w desce, lub lepsza opcja radio 1din z wysuwanym lcd
Silnik: 1.9 TDI 90 K
Wysłany: Dzisiaj 13:04
Tak, da się znaleźć radia z dużym, dotykowym ekranem (Android / CarPlay / Android Auto) pasujące do Vento, tylko nie są to „fabryczne” radia VW, tylko zamienniki uniwersalne 2DIN. Wystarczy, że miejsce po starym radiu ma standard 2DIN (czyli większe) albo dasz ramkę montażową i dopasujesz je do deski rozdzielczej, a większość takich modeli ma Androida, Bluetooth, kamerkę i różne funkcje multimedialne. Szukaj pod hasłami typu „Android 2DIN car radio VW Vento” albo w ofertach na Allegro/OLX – sporo tego jest i serio warto, bo to zupełnie inna jakość niż oryginalne fabryczne radio.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum