Forum Volkswagen Vento Klub Polska
Forum maniaków VW Vento

Hyde Park - Ostrzeżenia, żale, styl wypowiedzi itp

pawel39106 - 2010-12-19, 22:57

karolek_ust napisał/a:
Ładne bbski , najważniejsze że Tobie się podobają na innych nie patrz.

Wy to wszystko co zobaczycie to zachwalacie i przyklaskujecie chociażby sie Wam nie podobało to i tak napiszecie że ładne, niektóre tematy czyta się tak jak komentarze na NK heh. Nie macie wogole swojego zdania, jeden napisze że ladne to reszta powtarza za nim. Na tym forum zauważyłem może ze 3 gora 4 osoby które potrafią coś skrytykować jeżeli im sie cos nie podoba a reszta liże dupy.

czarnysauber - 2010-12-19, 23:13

lukasz17 napisał/a:
a Ty wrociles do PL??

http://forum.vwvento.org/...p=185615#185615

pawel39106 napisał/a:
Wy to wszystko co zobaczycie to zachwalacie i przyklaskujecie chociażby sie Wam nie podobało to i tak napiszecie że ładne, niektóre tematy czyta się tak jak komentarze na NK heh. Nie macie wogole swojego zdania, jeden napisze że ladne to reszta powtarza za nim. Na tym forum zauważyłem może ze 3 gora 4 osoby które potrafią coś skrytykować jeżeli im sie cos nie podoba a reszta liże dupy.

za to Ty pawel39106, tylko chodzisz po forum i krytykujesz i bluzgasz ,nie wiem wogóle po co sie udzielasz jak nic Ci nie pasuje

pawel39106 - 2010-12-20, 10:34

czarnysauber napisał/a:
za to Ty pawel39106, tylko chodzisz po forum i krytykujesz i bluzgasz ,nie wiem wogóle po co sie udzielasz jak nic Ci nie pasuje

Przynajmniej mam swoje zdanie i jak mi sie coś nie podoba to tak pisze, a nie zachwalam licząc na to że ktoś mi się tym samym odwdzięczy. Żenada. A i wszystkiego napewno nie krytykuje bo na forum jest kilka naprawdę ładnych samochodów. Ja nie uznaje zasady - "pie*dole Cie ale uśmiechajmy się do siebie bo tak jest ładniej"

vwkrzysio - 2010-12-20, 13:50

pawel39106 napisał/a:
Przynajmniej mam swoje zdanie

a nie możesz pojąć tego że większość ludzi na forum ma inne zdanie od ciebie ??

Wydym - 2010-12-20, 14:14

pawel39106 napisał/a:
czarnysauber napisał/a:

Przynajmniej mam swoje zdanie i jak mi sie coś nie podoba to tak pisze, a nie zachwalam licząc na to że ktoś mi się tym samym odwdzięczy. Żenada. A i wszystkiego napewno nie krytykuje bo na forum jest kilka naprawdę ładnych samochodów. Ja nie uznaje zasady - "pie*dole Cie ale uśmiechajmy się do siebie bo tak jest ładniej"

A może ty się pochwal swoim projektem :diabeł: Krytykujesz innych i nie zważasz uwagi na to że każdy robi auto pod siebie i wedle zasobów portfela...Wiadomo ze jak każdy by miał wh....Siana to by latał z r-32 pod maską oklepanych rs-ach i z mega wypasionym środkiem a także lakierem...

pawel39106 - 2010-12-20, 14:16

Nie mogę pojąć tego że zawsze wiekszość ma takie zdanie jak osoba która pierwsza się na dany temat wypowie. Według mnie na forum jest bardzo wiele nie szczerych wypowiedzi.
Ale w sumie nie ma się co dziwić jeżeli za szczerość i za powiedzenie swojego zadnia dostaje sie od modera ostrzeżenie. Czuje się jak w gimnazjum gdzie za pyskowanie dostaje się uwagę w dziennik :mur:
P.S. Niech któryś morder przeniesie tą dyskusje gdzie indziej, najlepiej do działu Sprawy dotyczące forum. Temat lukasz17, to nie miejsce do takiej rozmowy, mimo że przyznaje że sam ją tutaj zacząłem.
Wydym napisał/a:
Krytykujesz innych i nie zważasz uwagi na to że każdy robi auto pod siebie

A co jak mi sie coś nie podoba to mam pisąć że jest sliczne? :mur: Pisze zawsze to co myślę nie włażąc drugiemu do dupy. Przecież nie karze się komuś liczyć z moją opinią. Ja sobie powiem swoje a ktoś i tak zrobi swoje, ale ja napiszę szczerze jakie jest moje zdanie.
Ja równierz swój samochód potrafię skrytykować i tak robię bo wiem że mam zardzewiałego parcha, nie wciskam nikomu że mam igłę furę.

Wydym - 2010-12-20, 14:21

No i koniec ot kazdy ma swoje zdanie i tak zostanie.... :diabełek: :diabełek: :diabełek: :diabełek: :diabełek:
Lwomati - 2010-12-20, 15:14

pawel39106 napisał/a:
mam zardzewiałego parcha

fajny fajny podoba mi się :diabełek: pokaż foto, bo zapowiada się całkiem ciekawie.
Mody na plus :oklaski:

Jeżeli chodzi o ostrzeżenia, to owszem są one wystawiane za nie stosowanie się do ogólnie panującej w internecie netykiety. Jeżeli chciałbyś przestudiować na czym to polega to zapraszam np. tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta Domyślam się, że zaraz znajdziesz jakąś lukę na obronę swojego stanowiska. Przecież nikt nie zabrania Ci wypowiadania się na temat naszych samochodów, tylko rób to z głową. Jeżeli osoba do której kierujesz treść swojej wypowiedzi może poczuć się urażona, to jest już łamanie regulaminu. Po to są tematy dyskusyjne żeby w nich te dyskusje przeprowadzać, jeden pisze, że mu się modyfikacje nie podobają i podaje swoje sugestie dotyczące tych zmian, kolejny potwierdza lub dopowiada swoją kwestię właściciel auta może to zaakceptować lub po prostu olać i robić dalej według własnego uznania. Forum służy do tego, żeby wspólnie wymieniać się przemyśleniami.

Paweł J. - 2010-12-20, 15:21

pawel39106 napisał/a:
Ale w sumie nie ma się co dziwić jeżeli za szczerość i za powiedzenie swojego zadnia dostaje sie od modera ostrzeżenie. Czuje się jak w gimnazjum gdzie za pyskowanie dostaje się uwagę w dziennik :mur:

Nie dostałeś ostrzeżenia za szczerość, nie podobają się felgi Łukasza, spoko, napisałeś to i tyle...nikt się tego nie czepia tylko bez sensu ciągniecie na siłę wątku, poprzez teksty typu:

pawel39106 napisał/a:
Wy to wszystko co zobaczycie to zachwalacie i przyklaskujecie chociażby sie Wam nie podobało to i tak napiszecie że ładne,

pawel39106 napisał/a:
Nie macie wogole swojego zdania, jeden napisze że ladne to reszta powtarza za nim

pawel39106 napisał/a:
liże dupy.

pawel39106 napisał/a:
nie zachwalam licząc na to że ktoś mi się tym samym odwdzięczy.
Żenada.

pawel39106 napisał/a:
Ja nie uznaje zasady - "pie*dole Cie ale uśmiechajmy się do siebie bo tak jest ładniej"

dalej juz nie chce mi się cytować....

I tu się pytam.... Kim Ty jesteś, że wypisujesz takie rzeczy ?? Skąd wiesz czy ktoś się podlizuje czy nie ?? No i jacy WY ?? Kto, my wszyscy bez wyjątku czy jak ?? Czytasz komuś w myslach przez neta i wiesz jakie ma intencje ?? Szczery możesz być do bólu, ale przykro się robi jak się czyta takie bezsensowne wywody, które nic nowego, a na pewno nic dobrego nie przyniosą. Uważam, że każdy z nas powinien chodź minimum kultury zachować w swoich wypowiedziach, gdyż to świadczy o naszej społeczności, a poza tym o nas samych i o tym jak zostaliśmy wychowani i jakie wartości reprezentujemy sobą i swoja postawą. Oczywiście jestem za konstruktywną krytyką, ale nigdy za wypowiedziami, które mają jakiś negatywny podtekst i mogą kogoś urazić.

Poza tym, jeśli komuś moja postawa nie odpowiada, zawsze może napisać do Spyra aby mnie "odwołał", nie będę miał nic przeciwko.

spyro - 2010-12-20, 16:21

Jezusicku, ale rozgorzała rozmowa. Odwoływać jakichkolwiek moderatorów nie zamierzam, bo pięknie pracują na rzecz porządku na naszym forum.

Całego wywodu kolegi pawel39106 zupełnie nie rozumiem. Rozumiem, zę wolałbyś aby każdy jechał po każdym bezcelowo? Dla mnie to jedna z największych zalet że nikt po nikim nie jedzie tylko sugeruje co jemu się bardziej widzi. Poza tym właśnie u nas krytyka jest mile widziana czego niestety na wielu forach się nie spotyka. Ale pamiętajmy, ze KONSTRUKTYWNA krytyka a nie pierniczenie jak potłuczony.

vwkrzysio - 2010-12-20, 17:02

chłopaki dajcie spokój, widocznie trafiają się ludzie którzy mieli poprzykręcane zabawki do podłogi w dzieciństwie :diabełek:
BANDERAS_RR - 2010-12-20, 17:30

CIEKAWY TEMAT w sumie to na tym forum bywaly rozne zgryzy szczegolnie miedzy Spyro i Mapetem ale to bylo dawno i w sumie to juz nikt za bardzo nie pamieta o co chodzilo,aleja wam powiem ze te forum tak jest wporzadku i moderatorzy nie czepiaja sie jakis bzdetow.
ostatnio zarejestrowalem sie na t4-forum i myslalem ze mozna pogadac z normalnymi ludzmi o powaznych problemach zwiazanych z ta marka niestety pomocy nie wiele a po 3 postach jakis kretyn moderator napisal do mnie ze mam uzywaz znaki interpunkcyjne i uzywac duzych liter a wogole to mam zaczac pisac po polsku bo mnie nie rozumie wiec mu odpisalem ze ma sobie te rady wsadzic w d,,,,, i po chwili od starszego moderatora dostalem ostrzezenie wiec na forum wszystkim podziekowalem za pomoc powiedzialem o co chodzi i ze nie bede tam zagladal ale kolejny idiota napisal do mnie kilka slow typu bla bla bla i zbanowali moje konto wiec te forum w porownaniu z tamtym to skarbnica pomocy a jak trzeba jest i krytyka niestety ci ktorzy umieli pomagac albo juz odeszli z forum albo juz im sie niechce udzielac a szkoda bo mlodzi potrzebuja nie raz pomocnej dloni :faja:

pawel39106 - 2010-12-20, 18:03

Lwomati napisał/a:
ajny fajny podoba mi się :diabełek: pokaż foto, bo zapowiada się całkiem ciekawie.

Moje vento jest już na forum.
Lwomati napisał/a:
Forum służy do tego, żeby wspólnie wymieniać się przemyśleniami.
wiekszość użytowników ogranicza swoje przemyślenia do tego
Lwomati napisał/a:
Mody na plus :oklaski:
dla mnie to jest bezsensowne nabijanie postów (akurat tutaj przypadkowo Twoj fragment wykorzystałem, nie uderzam do nikogo personalnie)
Paweł J. napisał/a:
Nie dostałeś ostrzeżenia za szczerość, nie podobają się felgi Łukasza, spoko, napisałeś to i tyle...nikt się tego nie czepia tylko bez sensu ciągniecie na siłę wątku, poprzez teksty typu:

Zacytuj mi fragment w którym bezpośrednio kogoś obraziłem i wtedy daj ostrzeżenie. No chyba że uważasz że to co napisałem trafia do Ciebie...
Paweł J. napisał/a:
Kto, my wszyscy bez wyjątku czy jak ??

Są wyjątki o czym już pisałem, jest kilku chłopaków którzy powiedzmy mają osobowość, i nie boją się słów krytyki.
Paweł J. napisał/a:
Oczywiście jestem za konstruktywną krytyką, ale nigdy za wypowiedziami, które mają jakiś negatywny podtekst i mogą kogoś urazić.

To że napisałem o tych felgach że pasują do golfa 2 to kogoś uraziło czy jak?
Paweł J. napisał/a:
Poza tym, jeśli komuś moja postawa nie odpowiada, zawsze może napisać do Spyra aby mnie "odwołał", nie będę miał nic przeciwko.

Nie mnie decydować kto jest moderem wiec nie zamierzam się nikomu żalić.
spyro napisał/a:
Rozumiem, zę wolałbyś aby każdy jechał po każdym bezcelowo?
Nie rozumiemy się.
spyro napisał/a:
Poza tym właśnie u nas krytyka jest mile widziana czego niestety na wielu forach się nie spotyka

Nie na pierwszym forum jestem userem za to własnie pierwszy raz się spotkałem z taką atmosferą jak na NK.
spyro napisał/a:
Ale pamiętajmy, ze KONSTRUKTYWNA krytyka a nie pierniczenie jak potłuczony.

A może Ty każdą krytykę nazywasz w ten sam sposób?
vwkrzysio napisał/a:
ludzie którzy mieli poprzykręcane zabawki do podłogi w dzieciństwie :diabełek:

chwalisz się czy żalisz?

vwkrzysio - 2010-12-20, 18:55

pawel39106 napisał/a:
vwkrzysio napisał/a:
ludzie którzy mieli poprzykręcane zabawki do podłogi w dzieciństwie :diabełek:

chwalisz się czy żalisz?

he he

Paweł J. - 2010-12-20, 19:02

pawel39106 napisał/a:
Zacytuj mi fragment w którym bezpośrednio kogoś obraziłem i wtedy daj ostrzeżenie.

Nikogo personalnie nie obraziłeś....po prostu tworzysz głupie insynuacje, typy:

pawel39106 napisał/a:
Wy to wszystko co zobaczycie to zachwalacie i przyklaskujecie chociażby sie Wam nie podobało to i tak napiszecie że ładne

pawel39106 napisał/a:
Nie macie wogole swojego zdania

pawel39106 napisał/a:
jeden napisze że ladne to reszta powtarza za nim

pawel39106 napisał/a:
reszta liże dupy

pawel39106 napisał/a:
Przynajmniej mam swoje zdanie i jak mi sie coś nie podoba to tak pisze, a nie zachwalam licząc na to że ktoś mi się tym samym odwdzięczy. Żenada

itd

chyba tłumaczyć nie muszę, kogo robisz z ludzi piszących na tym forum....]

pawel39106 napisał/a:
To że napisałem o tych felgach że pasują do golfa 2 to kogoś uraziło czy jak?

Jejku...ile razy mam jeszcze to tłumaczyć ??

Paweł J. napisał/a:
nie podobają się felgi Łukasza, spoko, napisałeś to i tyle...nikt się tego nie czepia tylko bez sensu ciągniecie na siłę wątku, poprzez teksty typu:

pawel39106 napisał/a:
Wy to wszystko co zobaczycie to zachwalacie i przyklaskujecie chociażby sie Wam nie podobało to i tak napiszecie że ładne,

pawel39106 napisał/a:
Nie macie wogole swojego zdania, jeden napisze że ladne to reszta powtarza za nim

pawel39106 napisał/a:
liże dupy.

pawel39106 napisał/a:
nie zachwalam licząc na to że ktoś mi się tym samym odwdzięczy.
Żenada.

pawel39106 napisał/a:
Ja nie uznaje zasady - "pie*dole Cie ale uśmiechajmy się do siebie bo tak jest ładniej"

Czyli...felgi się nie podobają...spoko....wyraziłeś to...tylko bez sensu jest obrażanie innych ludzi z forum że Wy jesteście tacy i tacy.

Reasumując....nie sztuką jest robić błędy, ale sztuką jest je sobie uświadamiać i zmieniać swoje postępowanie.....czego Tobie życzę i niech na tym ta dyskusja się skonczy.

Wąski 2 - 2010-12-20, 19:03

a ja powiem tak co niektórzy to niech sobie jądra ogolą i do przedszkola ,i tak po kolei od początku się wszystkiego nauczyć bo choć kilku lat na karku co nie którzy to zachowują się jak dzieci :kot:
zlotykamil - 2010-12-20, 19:20

Dobry temat ;) kolega BANDERAS_RR, ma racje "to" forum jest inne i dlatego ma swoich wiernych userów - jest luzno i kazdy krytyke przyjmuje jak najbardziej pozytywnie i niktnie dostaje ostrzezen z brak poprawnej polszczyzny a tgz OT jest tu wszechobecne - fakt robi sie nieporzadek ale niewyobrazam sobie inaczej ;) kolega pawel39106, sie nie potrzebnie stresuje - wez chlopie flaszke przyjedz na zlot i twoj problem sie skonczy z lizaniem i wlazeniem w dupe ;) albo dopiero zacznie :P
Vento-Łukasz - 2010-12-20, 19:45

choc nie chciaałem sie wtracać lecz musze
Kolego pawel39106, czytajać twoje wypowiedzi to wynika to ze kazdy na forum liże d... i nie potrafi krytykowac lecz wystarczy zajrzec do twojego tematu z Ventka i juz masz przykłady ze kazdy wyraza swoja opinie na dany temat i potrafia tez krytykowac a nie jak to ty napisałeś lizać :)
pawel39106, a nawet jeżeli by tak było ze mu lubimy sobie na wzajem lizac pupe,włazić do niej itd to albo musisz to zaakceptować ze tacy jestesmy no albo jak tak bardzo ci sie do nasze włażenie w d... nie podoba to nikt tu nikogo na siłe nie trzyma :papa:
pozdrawiam
Link do tematu pawel39106,
http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=7942

ps.
Wąski 2 napisał/a:
niektórzy to niech sobie jądra ogolą i do przedszkola

Dobty tekst :diabełek: :diabełek: musze ogolić znaczy sie zapamietac :)

Morfeusz142 - 2010-12-20, 21:31

Myślę, że kolega Pawel39106 powinien zmienić forum na "inne", tam bardziej będziesz pasował. Nie zauważyłem na tym forum lizusostwa ani włażenia komuś w tyłek, a trochę tu już jestem. Sam niejednokrotnie wyraziłem swoje niezadowolenie w zmianach aut forumowiczów, Ci co mnie znaja wiedzą o co chodzi.
pawel39106 - 2010-12-20, 22:33

Paweł J. napisał/a:
tylko bez sensu jest obrażanie innych ludzi z forum że Wy jesteście tacy i tacy.

ok fakt z tym masz rację bo może sie trochę zapędziłem.
Wąski 2 napisał/a:
a ja powiem tak co niektórzy to niech sobie jądra ogolą i do przedszkola ,i tak po kolei od początku się wszystkiego nauczyć bo choć kilku lat na karku co nie którzy to zachowują się jak dzieci :kot:

A co niektórzy widać że już przez to przechodzili.
Vento-Łukasz napisał/a:
Kolego pawel39106, czytajać twoje wypowiedzi to wynika to ze kazdy na forum liże d... i nie potrafi krytykowac lecz wystarczy zajrzec do twojego tematu z Ventka i juz masz przykłady ze kazdy wyraza swoja opinie na dany temat i potrafia tez krytykowac a nie jak to ty napisałeś lizać :)

Nigdzie nie napisałem że każdy, nie bądź jak dewota że co nie zrozumie to dopowie.
Morfeusz142 napisał/a:
Myślę, że kolega Pawel39106 powinien zmienić forum na "inne", tam bardziej będziesz pasował.

Nie myśl bo Ci nie wychodzi. Ty napewno o tym decydwać nie bedziesz.

vwkrzysio - 2010-12-20, 22:42

kiedyś damy sobie po mordach po razie i problem będzie rozwiązany ;)
czarnysauber - 2010-12-20, 22:44

pawel39106, czy Ciebie juz na wszystkch innych forach zbanowali ??
Bo mimo tłumaczeń Ty i tak nic nie rozumiesz :bezradny:

Lwomati - 2010-12-20, 22:59

pawel39106 napisał/a:
Ty napewno o tym decydwać nie bedziesz.

np. ja mogę o tym zdecydować blokując Twoją aktywność na forum.
Jeżeli dalej będziesz próbował udowadniać swoje racje w taki sposób jak dotychczas to Twój koniec na tym forum jest bliski. Nie podoba mi się Twoje zachowanie w stosunku do moich znajomych z naszego forum. Jeżeli traktujesz ludzi z NASZEGO forum jako WY to oznacza, że nie utożsamiasz się z nami, więc zadaj sobie pytanie po co tu jesteś i czego oczekujesz. Glorii i chwały? Chyba nie.

bradley - 2010-12-20, 23:13

Moja racja jest najmojsza ;P

Kazdy ma 50% racji

Wąski 2 - 2010-12-21, 00:28

vwkrzysio napisał/a:
kiedyś damy sobie po mordach po razie i problem będzie rozwiązany

no niestety ale jest wiele takich sytuacji że są "mocni" jak siedzi w domciu przed kompem i może sobie pisać co mu myśli przytargają i wystukać to na klawiaturze ,a na zlotach itp to są cichutko i przytakują ,tak jak to było na jednym takim zlocie gdzie wszyscy siedzieli cichutko i niby dobrze się bawili ,a w domowych zaciszach zaczęli wytykać krytykować oceniać a nawet obrażać ,tylko szkoda że ci klawiaturowi wojownicy nie potrafili tego powiedzieć prosto w oczy i wspólnie wyciągnąć wnioski i polepszyć to co nie zawsze udaje się zrobić dobrze ,bo skoro maszyny się mylą to człowiek tym bardziej ma do tego prawo !!

TomeQTomeQ - 2010-12-21, 00:58

pawel39106, napisał co mysli i tyle ja sie z nim po częsci zgadzam ma chłopak duzo racji za bardzo wszyscy emocjonalnie do tego podchodzicie trzeba wszytko luznie przyjmować powiedział co mysli i tyle od tego jest forum kazdy moze napisac co mysli ja mam tak ze jak cos mi sie nie podoba to to pisze i looz chłopaki wielka rada trzeba do wszytkiego podchodzic na loooozie i z dystansem nie ma co sie za przeproszenien "spuszczać nad wszystkim"
pawel39106 - 2010-12-21, 06:17

czarnysauber napisał/a:
pawel39106, czy Ciebie juz na wszystkch innych forach zbanowali ??

Na żadnym nawet ostrzeżenia nie dostałem.
czarnysauber napisał/a:
Bo mimo tłumaczeń Ty i tak nic nie rozumiesz :bezradny:

Rozumiem że tak samo do mnie nie dociera Wasze przekonanie jak do Was moje.
Lwomati napisał/a:
np. ja mogę o tym zdecydować blokując Twoją aktywność na forum.
Jeżeli dalej będziesz próbował udowadniać swoje racje w taki sposób jak dotychczas to Twój koniec na tym forum jest bliski.

Grozisz mi czy jak? Jednak za pisanie prawdy widzę nawet z forum co niektórzy chcą wyrzucić.
Wąski 2 napisał/a:
no niestety ale jest wiele takich sytuacji że są "mocni" jak siedzi w domciu przed kompem i może sobie pisać co mu myśli przytargają i wystukać to na klawiaturze

Znasz mnie że tak piszesz?? Bo mis się wydaje że nie bardzo...

Paweł J. - 2010-12-21, 07:22

TomeQTomeQ napisał/a:
chłopaki wielka rada trzeba do wszytkiego podchodzic na loooozie

Po prostu...zacznijmy od siebie TomeQTomeQ, i bedzie git. W tym przypadku zareagowałem gdyż miałem w pamięci sytuację z ogłoszeniem Twoich lamp i sam wiesz jakie mięso tam padało (wszystko usunąłem po kilkunastu minutach) i najnormalniej w świecie nie chciałem po raz drugi takiej żenady na forum. ;)

pawel39106 napisał/a:

No i gitara....cieszę się ze rozumiesz.

I już dalej się nie kłóćmy...ważne że sprawa wyjaśniona.

Arcaj - 2010-12-21, 09:13

pawel39106 - 2010-12-21, 15:26

Paweł J. napisał/a:
pawel39106 napisał/a:

Ale to że napisałem że się zabardzo zapędziłem nie znaczy że w jakikolwiek sposób zmieniłem zdanie.
Zresztą pewna osoba bardzo dobrze określiła zaistniałą sytuacje...
Arcaj,
A Tobie co?

Paweł J. - 2010-12-21, 16:17

pawel39106 napisał/a:
Ale to że napisałem że się zabardzo zapędziłem nie znaczy że w jakikolwiek sposób zmieniłem zdanie.

Trudno, Twoja sprawa. Zdania nie musisz zmieniać. Na forum jak i w każdej dziedzinie życia, są pewne zasady, czy Ci się to podoba czy nie i nie podlega to dyskusji. I proszę, daj już z tym spokój bo i tak nic nie wskórasz i przestań wmawiać, że dostajesz ostrzeżenie za szczerość, gdyż tak nie jest. Nie chcę mi się tego tłumaczyć po raz kolejny i dokładniejszy.

Co do NK...mi też się przestała podobać...i wiesz co zrobiłem ?? Usunąłem konto i już tam nie wchodzę. ;)

Wąski 2 - 2010-12-21, 19:02

pawel39106 napisał/a:
Znasz mnie że tak piszesz?? Bo mis się wydaje że nie bardzo...

jeżeli umiał byś czytać ze zrozumieniem to zauważył byś fakt że nie cytowałem tego do ciebie ,tylko wyrażam swoje zdanie i stwierdzam fakt ,tak samo jak ty piszesz co chcesz ;)

TomeQTomeQ - 2010-12-21, 20:54

Paweł J. napisał/a:
TomeQTomeQ napisał/a:
chłopaki wielka rada trzeba do wszytkiego podchodzic na loooozie

Po prostu...zacznijmy od siebie TomeQTomeQ, i bedzie git. W tym przypadku zareagowałem gdyż miałem w pamięci sytuację z ogłoszeniem Twoich lamp i sam wiesz jakie mięso tam padało (wszystko usunąłem po kilkunastu minutach) i najnormalniej w świecie nie chciałem po raz drugi takiej żenady na forum. ;)

pawel39106 napisał/a:

ale wiesz moja sytuacja była inna bo zostałem ja osobowo nazwany oszustem a zadna wypowiedzi pawel39106 nie była skierowana do konkretnej osoby i zadnej osby z iimienia tzn z nicku nie obraza tylko pisze ogólnikowo także nie porównuj bo troche inna sytacja a ja mam taki charakter ze na atak odpowiadam atakiem ale w sumie to nie o mnie ten temat juz nie robie OT

Arcaj - 2010-12-22, 08:39

Spieliście się jak nie wiem co. Chłopak wyraził opinie na temat forum jak i użytkowników, a wy od razu go osaczyliście tekstami "
Paweł J. napisał/a:
Kim Ty jesteś, że wypisujesz takie rzeczy
Lwomati napisał/a:

pawel39106 napisał/a:
mam zardzewiałego parcha

fajny fajny podoba mi się pokaż foto, bo zapowiada się całkiem ciekawie.
Mody na plus

ja po tych tekstach miałbym $*^%*&%( na to forum. Co kogo to interesuje czym jeżdżę, czy zardzewiałym, czy na środku maski nasrane. Mnie to kręci i tyle. A takie głupie wygadywanie to bezsensu.
pawel39106 ma poniekąd racje jedna osoba napisze " fajne, podoba mi się" itp to leci cała seria pozytywu. Ale to już wasza sprawa. To co ile ostrzeżeń dostane? Myślę że ostrzegawczo można dać 3 :diabeł: :twisted:

Paweł J. - 2010-12-22, 10:04

A czy ktoś tu komuś zabrania pisania prawdy ??

Tylko nie czaję, co się takiego stało że człowiek człowiekowi jest wilkiem. Czy to takie trudne napisać swoją opinię bez obrażania innych z odrobiną kultury, a nie tylko, że Wy jesteście tacy i tacy używając może nie wulgaryzmów, ale wyrazów, które nie miło się czyta. Wolność nie zwalnia od ludzkiego zachowania, ale niestety niektórzy swoje zachowanie tłumacza ową wolnością i swobodną wypowiedzią co niestety moja się z prawdą.

Arcaj napisał/a:
" fajne, podoba mi się" itp to leci cała seria pozytywu. Ale to już wasza sprawa.

Sam przecież takie rzeczy wypisywałeś...wystarczy Twoje posty prześledzić sprzed kilku miesięcy i jakoś w tedy było ok-więc nie ma co się spinać i krytykować wszystkich bez wyjątku ;)

Arcaj - 2010-12-22, 10:27

Paweł J. napisał/a:
wystarczy Twoje posty prześledzić sprzed kilku miesięcy i jakoś w tedy było ok

oj tam oj tam ;) wiedziałem, ze to zostanie powiedziane hehe :P

gryzonvw - 2010-12-22, 11:22

taki zajefajny temat a mi uciekł :P :P :P :P

coś na temat ostrzeżeń tez bym mógł napisać :P :P :P :P :P

a na temat znikających postów :D :D :D :D

których autor zasługiwał na ostrzeżenie :D :D :D
ale że jet kolegą moderatora to ich nie dostał :D :D :D tylko je usunięto :D :D :D

mógłbym też co nie co napisać :D :D :D :D :D :D :D :D

Karu6 - 2010-12-22, 13:21

Ja jeszcze na żadnym forum nie widziałem takiej kultury jak jest tutaj. Jak coś trzeba to forumowicze pomagają ;) Nie ma przyczepiania się byle o co, ortografię, czy nawet OT. Według mnie moderatorzy są OK i bardzo dobrze wykonują swoje zadania. Jeśli miałbym jakiś problem i nie wiedzial gdzie szukać odpowiedzi, pierwsze bym napisał na TYM forum ponieważ wiem, że tu są ludzie, którzy CHCĄ pomóc. Co do tego, że ktoś napisze ''ładne'' a reszta za nim. Venta to ładne samochody i wszystkim forumowiczom się podobają, więc nawet jak coś jest nie tak to nie piszą właścicielowi w sposób ''o ale wieś, weź wyrzuć ten spojler co ty wiochman jesteś?'' Tylko dają wskazówki w sposób kulturalny jak ładnie zrobić autko. Mam napisać, że samochód do dupy bo ma wielki zderzak? Sprawa właściciela, podoba mu się to co komuś do tego. To tyle. Temat proponuję zamknąć zanim będzie gorszy zamęt.
Paweł J. - 2010-12-22, 13:38

gryzonvw napisał/a:
ale że jet kolegą moderatora to ich nie dostał :D :D :D tylko je usunięto :D :D :D

Znasz mnie ?? Wiesz kto jest moim kolegą ?? Wiesz z kim z forum utrzymuje kontakt ?? Nie wydaje mi się. Jakoś nie przypominam sobie tej sytuacji, ale nie przeczę, że była. Jeśli tak było i był to nawet , któryś z moich kolegów, czyli osób które znam osobiście i którym kiedyś tam uścisnąłem rękę, nic to nie zmienia. Jedyne co mi na tą chwilę przychodzi do głowy to chronologia wydarzeń, przyczyna-skutek, czyli po prostu kto był inicjatorem/prowokatorem itp.....a to już Tobie zostawiam do przemyślenia. Wystarczy poczytać KK (Kodeks Karny), jest coś takiego jak prowokacja, afekt. Nawet w sądzie, a niestety swego czasu miałem z nimi do czynienia, gdy kogoś pobijesz i ta osoba Cie prowokowała, dostajesz niższy wyrok, tak samo na forum ;)

Jedno co mogę powiedzieć (takie moje przemyślenia)....Co to się z ludźmi dzieje, że bycie na pograniczu chamstwa w swoich wypowiedziach robi się trendy ?? I jakiekolwiek zwrócenie uwagi, wywołuje taki odzew i robi z przysłowiowego "kata", "ofiarę" ?? Przecież można wyrazić swoje poglądy w miły sposób, a nie od razu robić wyrzuty, że "wy jesteście tacy i tacy", "robicie tak a nie inaczej bo chcecie aby i Was chwalono" Na miłość Boską, mi by to przez myśl nie przeszło, gdyż nikomu głowy nie prześwietlam i nie wiem co się w niej kłębi. Przykre tylko, że osoby które jakoś kulturalnie formułują tezy, wypowiadają swoje często negatywne poglądy w sposób godny dla człowieka, który nie godzi w nikogo, są utożsamiane z ludźmi, którzy nie mają swojego zdania, są fałszywi, liżą 4 litery lub w te same litery wchodzą-przykre.

Nie powiem, sam mam wiele za uszami w życiu forumowym jak i prywatnym, ale przecież tym właśnie człowiek różni się od innych istot, iż może zmieniać swoje postępowanie jak i wyciągać z niego wnioski. I właśnie dostaliście ostrzeżenia dla mobilizacji w poprawie zachowania, nikt Was w ten sposób nie potępia i nie upokarza, tylko próbuję "wymusić" na Was abyście się czasami zastanowili co i jak piszecie, czy nikogo poprzez stukanie na klawiaturze nie skrzywdzicie. A jeśli tak jest w Waszym otoczeniu i tak zostaliście wychowani to może czas na chwilę refleksji nad tym czy ktoś mi w ten sam sposób nie zrobił przykrości i czy ta "szczerość aż do bólu" balansująca (niestety muszę to powiedzieć) na pograniczu chamstwa, zawsze jest taka fajna.

Taki przykład....kolega Bartek, który już mało się udziela na forum, dostał ostrzeżenie jako pierwszy, kilka lat temu (nie ode mnie), czy to go zniechęciło do forum ?? Nie, chłopak udzielał się dalej mimo wszystko, już nawet nikt nie pamięta za co ten paseczek zarobił, mało tego-pokazał nawet swoje kolejne auto po Vento (BMW), więc jakoś można z tym żyć i nie czuć się napiętnowanym, czego i Wam życzę.

A tak na koniec, już to kilka razy to pisałem, jeśli jesteście święcie przekonani, że Was skrzywdziłem, piszcie do Spyra, aby Wam ostrzeżenia cofnął i ewentualnie wyciągnął jakieś konsekwencje w stosunku do mojej osoby, nie będę miał nic przeciwko. Więc zróbcie to w spokoju z sumieniem, a jeśli jednak czujecie, że przeholowaliście to nie powtarzajcie swoich błędów i zaprzestańcie zbędnej dyskusji.

Lwomati - 2010-12-22, 15:03

Paweł J., wyszedł z Ciebie Tygrys ;) hehe
po co dajesz się sprowokować do dalszej bezsensownej gadki...
Karu6 jest młody i widocznie jeszcze trzeźwo patrzy na to wszystko. Propozycję dał dobrą, więc temat zamykam.