18 lipiec 2010 nie wiem do kiedy najprawdopodobniej w poniedziałek wyjazd
Wrocław - Łódź
przez
Oleśnicę, Syców, Kępno, Sieradz, Łask, Pabianice
Wyjazd z domu około 4 żeby unikać korków. Jak coś czerwonego będziecie widzieć to ja będę
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 18 razy Wiek: 51 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 1027 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-07-12, 17:43
30 lipca wyjazd.
Olsztyn - Pjescana Uvala -Chorwacja.
Olsztyn,Nidzica,Mława,Płońsk,Sochaczew,Żyrardów,Tomaszów Mazowiecki, Częstochowa, Jaworzno ,Tychy, Bielsko-Biała, Cieszyn, Brno, Wiedeń, Graz, Ljubljana.
Granatowy z klubową naklejką na klapie bagażnika, numery NO........
Może ktoś z Was jechał do Chorwacji, może jakieś sugestie co do trasy........będę wdzięczny.
i super temat się chyba rozrusza Będziemy wiedzieć w których dniach trzeba bardziej wytężyć wzrok na venciaki Może jak ktoś będzie miał czas i ochotę robić spontany
noc z 10 na 11 sierpnia Grindsted-Flensborg- Hamburg- Berlin- przejscie w Swiecku wszsytkie wioski na trasie od przejscia granicznego do A2- zjazd poznan i na Jarocin- Kalisz jak ktos zobaczy zniszczonego zielonego paska na zagranicznych nr to ja. 1000km do deptania
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-08-10, 10:36
od piątku począwszy - ruda śl / Katowice - Cieszyn
następnie Cieszyn - Bielsko Biała - Żywiec - Sucha Beskidzka - Maków Podhalański - Zawoja
Następnie z Zawoi do Wadowic - potem Oświęcim - Trzebinia i wreszcie dom
To bedziesz jechał koło mnie Bo droga w Winiarach jest zamknięta, więc na krzyżówce w Gdowie jedziesz w dół koło kościoła i potem patrzysz na znaki od objazdu do Dobczyc. Droga jest zamknięta od powodzi, woda zerwała droge. Szerokości O której bedziesz tak mniej więcej przejeżdżał przez Gdów ? To jest jakieś 25 minut od Bochni.
No i ja mam za sobą po raz kolejny trasę Lublin- Białystok -Suwałki - Kanaus- Penevezys-Riga -Tallin-...- Helsinki-Pori- Narpes 1480km
... jedyne na co idzie narzekać to na brak klimy i na ogólne zmęczenie ... auto daje rade ale jak by było ze 30 mułów więcej bym się nie obrazil
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
28.12.2010
Biała Podlaska - Warszawa - Sochaczew - Łowicz - Kutno - Konin - Poznań - Gorzów Wlkp - czyli stara DK2 ewentualnie zaleznie od ruchu w Wawie i pogody Mińsk Mazowiecki - Grójec i A2 do końca
jak ktos ma chęć na krotkiego spota to bardzo ja bardzo chętnie
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-01-23, 11:07
Konstanz-Singen-Stuttgart-Heilbronn-Nurnberg-Bayreuth-Zwickau-Chemnitz-Dresden-Jędrzychowice-Wrocław-Opole-Katowice-Kraków-Tarnów-Rzeszów-Jarosław-Tomaszów Lub.
Poniedziałek 24 Stycznia Powrót (czyt. od tyłu)
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum